Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το τραγούδι αναφέρεται στα σφάλματα που έχει κάνει η Ελένη. Παρουσιάζεται ως μια μοιραία γυναίκα που προκάλεσε τον πόλεμο στην Τροία. Έχει παρασύρει.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το τραγούδι αναφέρεται στα σφάλματα που έχει κάνει η Ελένη. Παρουσιάζεται ως μια μοιραία γυναίκα που προκάλεσε τον πόλεμο στην Τροία. Έχει παρασύρει."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3 Το τραγούδι αναφέρεται στα σφάλματα που έχει κάνει η Ελένη. Παρουσιάζεται ως μια μοιραία γυναίκα που προκάλεσε τον πόλεμο στην Τροία. Έχει παρασύρει τον άντρα της να φτάσει σε ακραία σημεία, ενώ αυτή δεν ένιωθε τίποτα για αυτόν και ούτε τον περίμενε να έρθει να την πάρει. Η ζωή τρέχει και αυτή δεν έχει καταλάβει ακόμη ότι τα πάθη, οι αγάπες και οι περιπέτειές της έχουν προκαλέσει τόσα προβλήματα στους δικούς της ανθρώπους, σε αυτούς που πολέμησαν και πέθαναν άδικα για αυτή, στις οικογένειές που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

4

5 Το τραγούδι αναφέρεται στον Τρωικό Πόλεμο τον οποίο προκάλεσε η Ελένη που κλέφτηκε από τον Πάρη. Χαρακτηρίζεται ως γυναίκα του έρωτα και του θανάτου γιατί χάθηκαν τόσες ζωές για την καταραμένη αγάπη της. Όταν χάθηκε ο Πάρης και σβήστηκαν τα βήματα του η Ελένη έπεσε σε μελαγχολία. Όσοι αγαπήσανε με πάθος θα λένε δίκαια χάθηκε η Τροία λόγω της μεγάλης ιστορίας της αγάπης τους.

6

7 ΧΑΣΙΩΤΗ ΝΑΤΑΣΑ ΛΟΥΣΚΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑ


Κατέβασμα ppt "Το τραγούδι αναφέρεται στα σφάλματα που έχει κάνει η Ελένη. Παρουσιάζεται ως μια μοιραία γυναίκα που προκάλεσε τον πόλεμο στην Τροία. Έχει παρασύρει."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google