Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΓΚΙΤΙ ΝΤΑΝΕΣΒΑΡΙ. ΟΤΑΝ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ. Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ, >,ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΓΚΙΤΙ ΝΤΑΝΕΣΒΑΡΙ. ΟΤΑΝ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ. Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ, >,ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΓΚΙΤΙ ΝΤΑΝΕΣΒΑΡΙ

2 ΟΤΑΝ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ. Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ, >,ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ, ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. Η ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΒΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΙΔΙΑ ΩΣ ΠΑΙΔΙ – ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΑΧΝΕΣ, ΤΑ ΑΝΣΑΝΣΕΡ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ. ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΠΙΡΤΟΖΙΚΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΧΑΛΙΝΟΤΩ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΗΣ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΣΕΙΡΑΣ MONSTER HIGH ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΦΙΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ», ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜONSER HIGH ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ.

3 ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ

4 ΑΡΤΕΜΙΣ ΜΟΥΣΚΟΒΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΝΑ ΑΝΔΡΕΟΥ Ε’1


Κατέβασμα ppt "ΓΚΙΤΙ ΝΤΑΝΕΣΒΑΡΙ. ΟΤΑΝ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ. Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ, >,ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google