Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΤΣΟΥΡΑ. Το ναυάγιο του Τιτανικού Κανένα άλλο πλοίο έχει τραβήξει την προσοχή του κόσμου αρκετά όπως το πλοίο Τιτανικός.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΤΣΟΥΡΑ. Το ναυάγιο του Τιτανικού Κανένα άλλο πλοίο έχει τραβήξει την προσοχή του κόσμου αρκετά όπως το πλοίο Τιτανικός."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΤΣΟΥΡΑ

2 Το ναυάγιο του Τιτανικού Κανένα άλλο πλοίο έχει τραβήξει την προσοχή του κόσμου αρκετά όπως το πλοίο Τιτανικός. Κατασκευασμένο για να είναι αβύθιστο, ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι στις 12 Απριλίου 1912.

3 Καθώς οι επιβάτες επιβιβάστηκαν στο μαδερίσκαλα στο Σαουθάμπτον της Αγγλίας, λίγο ήξεραν ότι μέσα σε λίγες μέρες τα ονόματά τους και ο Τιτανικός θα θυμόμαστε για πάντα.

4 Το ταξίδι πλοίο Τιτανικός άρχισε τον τίτλο έξω στη θάλασσα. Κατασκευαστές του πλοίου είχε εφείσθη βάρος στη διασφάλιση ότι ο Τιτανικός δεν θα είναι μόνο το ασφαλέστερο πλοίο στα νερά, αλλά και το μεγαλύτερο πλοίο που είναι εξοπλισμένο με μόνο 20 σωσίβιες λέμβους.

5 Κάτω κάτω όμως εκατοντάδες δεύτερης κατηγορίας και οι επιβάτες τρίτης θέσης επέζησε τις πρώτες μέρες του ταξιδιού στη στενότητα διαμερίσματα. Τα περισσότερα από αυτά τα άτομα ήταν οικογένειες μεταναστών που είχαν βάλει στην άκρη κάθε κομμάτι των χρημάτων που έπρεπε να ταξιδέψει στην Αμερική πάνω στο ασφαλέστερο πλοίο που κατασκευάστηκε ποτέ σε αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής.

6 Απρίλιος 14,1912, Το ναυάγιο του Τιτανικού Το πρωί της 15 του Απρίλη 1912, το ναυάγιο του Τιτανικού το προηγούμενο βράδυ συγκλόνισε τον κόσμο. Το πλοίο θεωρείται ότι έχει καλά κατασκευασμένο πίστευαν ότι θα μπορούσε να στηρίξει οποιαδήποτε ποσότητα της ζημιάς και εξακολουθούν να παραμένουν εν ζωή. Το 1912 το ναυάγιο του Τιτανικού ξεκίνησε αργά το βράδυ 14ης Απριλίου το πλοίο πλησίασε ένα μεγάλο παγόβουνο και παρόλο που έγιναν προσπάθειες να αποστασιοποιηθεί από το μεγάλο κατεψυγμένα πάγο το μεγάλο πλοίο χτύπησε το παγόβουνο. Η καταστροφή του Τιτανικού μπορεί να είχε αποφευχθεί αν οι αστυνομικοί στο πλοίο είχε δοθεί προσοχή στο παγωμένο νερό που πλησίαζαν.

7 Ο Τιτανικός βυθιζόταν και γρήγορη βύθιση. Μια SOS εστάλη σε γειτονικές πλοία. Η Carpathia πήρε κλήση κινδύνου του πλοίου και εξέπεμψε σήμα πίσω για να αφήσει το πλήρωμα του πλοίου γνωρίζουν ότι ήταν στο δρόμο τους. Θα ήταν αργά από τη στιγμή που το Carpathia έφθασε. Όταν έφτασαν μόνο που είχε απομείνει από τον Τιτανικό ήταν οι φοβισμένοι επιζώντες. Υπήρχαν 2.228 άτομα στο σκάφους του Τιτανικού, 337 πρώτη κατηγορία, 285 δεύτερη κατηγορία, 721 στην τρίτη τάξη και 885 Τα μέλη του πληρώματος. Τραγικά μόνο 705 άτομα επέζησαν από το ναυάγιο του Τιτανικού.

8 Μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τον Τιτανικό Το πλοίο ήταν φορτωμένο με μόνο αρκετά σωσίβιες λέμβους για να κρατήσει το ήμισυ των επιβατών του Τιτανικού. Μερικές από τις περιορισμένες σωσίβιες λέμβους μειώθηκαν στο νερό μόνο μισογεμάτο Μεταξύ του ακινήτου έχει δηλωθεί ως απολεσθείσα στον Τιτανικό ήταν πάνω από 3.000 τσάντες της αλληλογραφίας και ένα αυτοκίνητο. Κάθε πρώτη εκτελεστικός τάξη πλήρωσε $ 4,350.00 για ένα εισιτήριο σαλόνι σουίτα\ Το πλοίο περιείχε μια θερμαινόμενη πισίνα, ένα πρώτο, για κάθε σκάφος ιστιοπλοΐας. Το πλοίο ήταν ακόμα τόσο καινούργιο, όταν οι επιβάτες επιβιβάστηκαν στις 10 Απρίλη του 1912, το χρώμα ήταν ακόμη υγρό σε ορισμένα σημεία. Θα κοστίσει 7.500.000 δολάρια για την κατασκευή του Τιτανικού. Χρειάστηκαν τρία χρόνια για να κατασκευάσει πλήρως τον Τιτανικό Η συνολική χωρητικότητά του Τιτανικού ήταν 3.547 επιβάτες και το πλήρωμα. βάρος με πλήρες φορτίο ήταν 46.328 τόνοι.

9

10

11


Κατέβασμα ppt "ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΤΣΟΥΡΑ. Το ναυάγιο του Τιτανικού Κανένα άλλο πλοίο έχει τραβήξει την προσοχή του κόσμου αρκετά όπως το πλοίο Τιτανικός."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google