Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Νουνού Calciplus Έξυπνη και καλοφτιαγμένη θεωρώ τη διαφήμιση του γιαουρτιού νουνού calciplus.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Νουνού Calciplus Έξυπνη και καλοφτιαγμένη θεωρώ τη διαφήμιση του γιαουρτιού νουνού calciplus."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Νουνού Calciplus Έξυπνη και καλοφτιαγμένη θεωρώ τη διαφήμιση του γιαουρτιού νουνού calciplus.

2 Ποιο προϊόν διαφημίζει;
Διαφημίζει ένα γιαούρτι που είναι εμπλουτισμένο με περισσότερο ασβέστιο από τα συνηθισμένα. Θεωρώ ότι το προϊόν αυτό είναι απαραίτητο στη διατροφή του σύγχρονου ανθρώπου και ειδικά των γυναικών που οι ανάγκες τους σε ασβέστιο είναι περισσότερες.

3 Μελέτη Πανεπιστημίου Αθηνών
Οι γυναίκες αντιμετωπίζουν συχνότερα το πρόβλημα της οστεοπόρωσης, έτσι το συγκεκριμένο προϊόν τις βοηθά να το αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό άλλωστε έδειξε μελέτη του πανεπιστημίου Αθηνών. Τα αποτελέσματα της μελέτης έδειξαν ότι η καθημερινή κατανάλωση 3 μερίδων γαλακτοκομικών προϊόντων ΝΟΥΝΟΥ Calciplus, εμπλουτισμένων με ασβέστιο και βιταμίνη D, μειώνει τον κίνδυνο της οστεοπόρωσης, επενεργώντας θετικά στην αύξηση της οστικής μάζας*: + 8% στην περιοχή της σπονδυλικής στήλης +4% στην περιοχή της λεκάνης *: Διαφορά οστικής μάζας έναντι ομάδας ελέγχου, καταγεγραμμένη σε 12μηνη κλινική μελέτη.

4 «Παγκόσμια Ημέρα κατά της Οστεοπόρωσης»

5 Πρόληψη οστεοπόρωσης. Τα προϊόντα ΝΟΥΝΟΥ Calciplus, με το μοναδικό συνδυασμό επιπλέον ασβεστίου, μαγνησίου και βιταμίνης D3, εξασφαλίζουν μεγαλύτερη απορρόφηση και συγκράτηση του ασβεστίου από τα οστά, συμβάλλοντας έτσι στην πρόληψη της οστεοπόρωσης. Επιπλέον, έχουν χαμηλά λιπαρά και υπέροχη γεύση για να μπορεί κάθε γυναίκα να φροντίζει το σώμα της σήμερα, για να είναι γερή αύριο. Η έλλειψη του ασβεστίου προκαλεί μεγάλα προβλήματα στον οργανισμό, στα οστά, στα δόντια κ.τ.λ .

6 Ικανοποίηση με την απόκτησή του.
. Το προϊόν αυτό μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με γάλα ενισχυμένο με ασβέστιο και με διάφορα είδη τυριών. Όμως τα τυριά μας γεμίζουν λιπαρά και άχρηστες θερμίδες. Αποκτώντας το κάνω κάτι καλό για τον εαυτό μου και φροντίζω για την υγεία μου.

7 Εργασία της μαθήτριας:
Χρυσαφένιας Καραμαδούκη - Ρίτσου


Κατέβασμα ppt "Νουνού Calciplus Έξυπνη και καλοφτιαγμένη θεωρώ τη διαφήμιση του γιαουρτιού νουνού calciplus."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google