Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Αυτά που μπορεί να κάνει το κινητό σου και μέχρι σήμερα αγνοείς....

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Αυτά που μπορεί να κάνει το κινητό σου και μέχρι σήμερα αγνοείς...."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Αυτά που μπορεί να κάνει το κινητό σου και μέχρι σήμερα αγνοείς....

2 Τι μπορείς να κάνεις αν σου κλέψουν το κινητό; Ο εταιρείες κινητών κρατούν για τον εαυτό τους αυτή την πληροφορία, ώστε οι κλέφτες να μπορούν να χρησιμοποιούν τα κλεμμένα κινητά και τα θύματα κλοπής να αγοράζουν νέα!

3 Για να μάθεις τον σειριακί αριθμό του κινητού σου (IMEI) σχημάτισε το *#06# στο κινητό σου, χωρίς να το καλέσεις και θα εμφανιστεί ένας αριθμός. Αυτός ο κωδικός είναι μοναδικός σε ολόκληρο τον κόσμο. Σημείωσε τον αριθμό και κράτησέ τον σε ασφαλές μέρος. Αν σου κλέψουν το κινητό θα μπορείς να δώσεις τον αριθμό αυτό στον πάροχό σου και το κινητό σου θα μπλοκαριστέι οριστικά, ακόμη κι αν ο κλέφτης αλλάξει κάρτα SIM.

4 Είναι πιθανό να μην ξαναβρείς το κινητό σου. Με τον τρόπο όμως αυτό θα ξέρεις ότι σίγουρα κανείς δεν θα μπορέσει να το χρησιμοποιήσει ξανά. Αν οι άνθρωποι γνώριζαν την ύπαρξη αυτού του κωδικού, οι κλοπές των κινητών θα ήταν άχρηστες.

5 Ο αριθμός έκτακτης ανάγκης σε όλο τον κόσμο είναι: 112. Μπορείς να σχηματίσεις και να καλέσεις τον αριθμό, ακόμη και ν το τηλέφωνό σου είναι μπλοκαρισμένο.

6 Κλείδωσες τα κλειδιά στο αυτοκίνητο και είσαι μακριά από το σπίτι, όπου βρίσκεται το δεύτερο κλειδί; Κάλεσε το σπίτι και ζήτα από κάποιον να πλησιάσει το δεύτερο κλειδί στο τηλέφωνο και να πατήει το control, ενώ εσύ κρατάς το κινητό σου σε απόσταση 20εκ. από την πόρτα του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο ξεκλειδώνει ! Δοκίμασέ το...

7 To κινητό σου είναι ξεφόρτιστο; Όλα τα κινητά έχουν μια ρεζέρβα φόρτισης. Σχηματίζοντας το *3370# η ρεζέρβα ενεργοποιείται αυτόματα δίνοντας περίπου 50 % πρόσθετη φόρτιση. Ξαναφορτίζοντας το κινητό η ρεζέρβα ξαναγεμίζει για την επόμενη χρήση.

8 Στείλε τις πληροφορίες στους φίλους σου. Όλοι θα χαρούν να τις μάθουν.


Κατέβασμα ppt "Αυτά που μπορεί να κάνει το κινητό σου και μέχρι σήμερα αγνοείς...."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google