Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Neymar brasil Το 2009, αγωνίστηκε για την Βραζιλιάνικη ομάδα κάτω των 17 ετών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αυτών των ηλικιών. Ο ποδοσφαιριστής προτάθηκε από.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Neymar brasil Το 2009, αγωνίστηκε για την Βραζιλιάνικη ομάδα κάτω των 17 ετών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αυτών των ηλικιών. Ο ποδοσφαιριστής προτάθηκε από."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Neymar brasil Το 2009, αγωνίστηκε για την Βραζιλιάνικη ομάδα κάτω των 17 ετών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αυτών των ηλικιών. Ο ποδοσφαιριστής προτάθηκε από θρύλους του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, όπως ο Πελέ και ο Ρομάριο, στον προπονητή της εθνικής Βραζιλίας, για να συμπεριληφθεί στην ομάδα του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου του 2010, αλλά δεν επιλέχθηκε, κάτι που έγινε για πρώτη φορά στις 26 Ιουλίου του 2010. Έκανε όμως ντεμπούτο στις 10 Αυγούστου σε ηλικία 18 ετών, σκοράροντας μάλιστα, στην νίκη με 2-0 εναντίον των Η.Π.Α.. Έχει συμμετάσχει στο Κόπα Αμέρικα του 2011 και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Έως τις 10 Ιουλίου 2012 έχει με την Εθνική Βραζιλίας 18 εμφανίσεις και 9 γκολ.

2 Santos

3 Neymar balada boa

4 Neymar vs messi

5 Neymar vs cristiano Ronaldo

6 Neymar santos Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στα 11 του, από την Σάντος το 2003. Την επόμενη χρονιά (2004), το ταλέντο του εκτιμήθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης και πέρασε επιτυχημένα δοκιμαστικά τεστ από τον ισπανικό σύλλογο, για να μεταγραφεί εκεί, όμως η ομάδα του, τον πλήρωσε με 1 εκατ. ρεάλ βραζιλίας (το νόμισμα της χώρας) και τον κράτησε στις ακαδημίες της. Το 2009, μετά από πέντε χρόνια στις ακαδημίες, προωθήθηκε σε ηλικία 17 ετών στην πρώτη ομάδα. Από τότε έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του, την τεχνική του κατάρτιση, τις ντρίμπλες του και την ταχύτητά του. Πολλές ομάδες, μεταξύ αυτών οι Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, έχουν προσπαθήσει να τον αποκτήσουν.

7 Μερικές εικόνες

8 Neymar

9 Neymar Ganso

10 Neymar Ronaldinho

11 Δ΄2 Μία εργασία από τον Μάριο και τον Γιάννη.


Κατέβασμα ppt "Neymar brasil Το 2009, αγωνίστηκε για την Βραζιλιάνικη ομάδα κάτω των 17 ετών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αυτών των ηλικιών. Ο ποδοσφαιριστής προτάθηκε από."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google