Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

HIP HOP  ΜΑΝΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΝΟΥΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΠΟΛΥΖΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ  ΤΣΙΠΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "HIP HOP  ΜΑΝΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΝΟΥΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΠΟΛΥΖΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ  ΤΣΙΠΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 HIP HOP  ΜΑΝΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΝΟΥΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΠΟΛΥΖΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ  ΤΣΙΠΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

2 ΤΙ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ HIP HOP ?  Hip-hop ονομάζουμε ένα μουσικό είδος και μια φιλοσοφία ζωής. Επίσης HIP-HOP σημαίνει πολλά διαφορετικά πράγματα. Όσοι ασχολούνται με το hip-hop γνωρίζουν ότι δεν είναι απλά ένα είδος μουσικής και χορού αλλά και τρόπος ζωής για μερικούς από εμάς. Είναι ένα πολιτιστικό κίνημα, και όπως κάθε κίνημα (Αναγέννηση, σοσιαλισμός, κίνημα κατά της παγκοσμιοποίησης, κ.λ.π). Τελικά όμως το hip hop δεν είναι μόνο στίχοι, είναι και ζωντανή μουσική, η οποία έφερε μία νέα ιδέα στον χώρο μας.

3 ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ?  GRAFFITI  DJ-ING  RAP  BREAK DANCE

4 ΠΟΤΕ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ?  Το Χιπ χοπ αναπτύχθηκε τη δεκαετία του 1973 Στα στενά της Νέας Υόρκης ακούγανε reggae (ένα σύγχρονο μουσικό είδος) και τους άρεσε. Τους άρεσε αυτό το ανέμελο, που δεν μπορούσαν να το βρούνε αλλού. Αλλά στην προσπάθεια τους να χορέψουν reggae, τους βγήκε κάτι άλλο. Αυτό το άλλο ονομάστηκε hip-hop. To hip-hop ήταν ο τρόπος των νεαρών Νεοϋορκέζων να εκφράσουν τους εαυτούς τους και την ελευθερία τους.

5 ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ

6 ΧΟΡΟΣ

7 ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ  Η Hip hop έχει προβεί σε σημαντικές κοινωνικές επιπτώσεις από την ίδρυσή της το 1970. Οι πιστώσεις και η μαζική επικοινωνία συνδέθηκε με τη δημιουργία μιας παγκόσμιας πολιτιστικής hip hop σκηνής. Ως αποτέλεσμα, η νεολαία απορρόφησε και επηρεάστηκε από το αμερικανικό hip hop και ξεκίνησε τη δική τους μορφή του χιπ χοπ.

8 . Επίσης έχει υποστηριχθεί ότι η μουσική ραπ που σχηματίστηκε ως πολιτιστική απάντηση στην ιστορική καταπίεση και τον ρατσισμό, ένα σύστημα για την επικοινωνία μεταξύ των μαύρων κοινοτήτων σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο πολιτισμός αντανακλάται στο κοινωνικό, οικονομικό πλαίσιο και η πολιτική πραγματικότητα της στερούνταν πολιτικών δικαιωμάτων της νεολαίας.

9  Ακόμα η χίπ χοπ παρουσιάζει επιρροές : Γλώσσα Τοποθέτηση προϊόντων Media Εκπαίδευση


Κατέβασμα ppt "HIP HOP  ΜΑΝΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΝΟΥΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΠΟΛΥΖΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ  ΤΣΙΠΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google