Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΟΜΑΔΑ:ΦΑΝ ΦΑΤΑΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΦΡΟΣΣΩ ΔΙΣΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΔΙΤΣΟΛΑ ΕΛΕΝΗ ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ:2013-2014 ΥΠ.ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ:ΤΡΑΨΙΩ ΤΗ ΑΘΗΝΑ Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΟΜΑΔΑ:ΦΑΝ ΦΑΤΑΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΦΡΟΣΣΩ ΔΙΣΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΔΙΤΣΟΛΑ ΕΛΕΝΗ ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ:2013-2014 ΥΠ.ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ:ΤΡΑΨΙΩ ΤΗ ΑΘΗΝΑ Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΟΜΑΔΑ:ΦΑΝ ΦΑΤΑΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΦΡΟΣΣΩ ΔΙΣΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΔΙΤΣΟΛΑ ΕΛΕΝΗ ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ:2013-2014 ΥΠ.ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ:ΤΡΑΨΙΩ ΤΗ ΑΘΗΝΑ Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ

2 ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ.ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΗΣΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ.ΑΡΑΓΕ Μας ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΑ SOCIAL MEDIA ‘Η ΕΊΝΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ Η ΑΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ;ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ..

3 Γενικά για όλα τα social media. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας προσφέρουν πολλές δυνατότητες. Δημιουργήθηκαν διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μα και άλλα διαδικτυακά μονοπάτια (forums, chat rooms κτλ), που αν μη τι άλλο έδωσαν στην επικοινωνία μια άλλη πιο μοντέρνα- διάσταση. Αναμφισβήτητα, εκμηδένισαν τις αποστάσεις. Υπάρχουν άνθρωποι που επωφελούνται απ’ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να επικοινωνήσουν με γνωστούς και φίλους που βρίσκονται μακριά

4 Tο facebook έχει συμβάλλει θετικά στη ζωή του ανθρώπου. Συγκεκριμένα τα οφέλη του είναι τα εξής:  Δυνατότητα γνωριμίας και επαφής με άλλους χρήστες και δημιουργία φιλίας(είτε πραγματική είτε μέσω διαδικτύου  Λειτουργεί θετικά στην κινητοποίηση,την ενεργή συμμετοχή των πολιτών.  Ενημέρωση σχετικά με πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα σε διαφορα μερη.  Προσφορά βοήθειας στις αρχές καθώς τα στοιχεία κάθε χρήστη είναι προσβασιμα σε αυτές και ετσι μπορουν να βρούν ανθρώπους που κρυβονται από αυτές.  Μέσο διασκέδασης και επικοινωνίας.

5  Χρήστες μπορεί είναι ακόμη και πολιτικά πρόσωπα,τα οποία δημοσιεύουν νέες ιδέες και επηρεάζουν τον κόσμο.  Βοηθά τους ανθρώπους που δεν είναι κοινωνικοί. Αποβάλλουν το άχγος τους και την ντροπήκαι αποκτούν αυτοπεποίθηση.

6 Tα οφέλη του skype είναι τα εξής:  Δωρεάν τηλεδιασκέψεις  online μαθήματα και σεμινάρια,  εκπαίδευση και υποστήριξη εξ’ αποστάσεως,  Ζωντανή, ουσιαστική επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο με γραπτό κείμενο, ήχο και εικόνα, με τους αγαπημένους σας σε όποιο σημείο του πλανήτη και αν βρίσκονται, εντελώς δωρεάν.

7  Επιτρέπει στους χρήστες του να διαβάσουν και να δημιουργήσουν σύντομα μηνύματα που ονομάζονται tweets.  Οι χρήστες του Twitter μπορούν να παρακολουθούν (follow) τα tweets άλλων χρηστών – να γίνουν, δηλαδή, followers (ακόλουθοι) τους.  Τέλος έχει πιο ενημερωτικό χαρακτήρα σε σχέση με το facebook.

8 Τα οφέλη του ηλεκτρονικού εμπορίου στο άτομο είναι τα εξής:  Παγκόσμια αγορά, αγορά από διάφορα μέρη του κόσμου μέσω του υπολογιστή.  Γρήγορη και άμεση συναλλαγή.  Η παραγγελία γίνεται οπουδήποτε και δεν διαρκεί πολύ.  Ανοιχτά τα ηλεκτρονικά καταστήματα 24 ωρες το 24ωρο.  Εξοικονόμηση χρημάτων. Τα οφέλη του για την εταιρία είναι τα εξής:  Δημιουργία αμφίδρομης σχέση μεταξύ επιχείρησης και καταναλωτή (interaction).  Διεύρυνση κύκλου εργασιών της επεκτείνοντας τα γεωγραφικά όρια των συναλλαγών της.  Ενημέρωση εύκολη για τις τρέχουσες εξελίξεις στο χώρο της.

9  Παρέχει μια πλήρη εικόνα σχετικά με την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας,  Παρέχει δημογραφικά στοιχεία που αφορούν στους επισκέπτες της, όπως είναι για παράδειγμα η περιοχή διαμονής τους και η μητρική τους γλώσσα,  Παρέχει στατιστικά στοιχεία σχετικά με το ποσοστό επιστροφής στην σελίδα και τον χρόνο πλοήγησης σε αυτήν,  Δίνει πληροφορίες για τον browser με τον οποίο την επισκέφθηκαν.  Παρακολούθηση διαφημιστικών εκστρατειών.  Δυνατότητα να προσθέσετε στόχους και ειδοποιήσεις

10 Σύμφωνα με τα παραπάνω,τα social media μας είναι απαραίτητα και χρήσιμα για την καθημερινή μας ζωή.Θα πρέπει όμως να σημειωθεί πως,όπως υπάρχουν πολλά οφέλη έτσι υπάρχουν και πολλοί κίνδυνοι με την χρήση αυτών των μέσων.

11 http://myverysecrethoughts.wordpress.com http://tpelab2011-15.wikispaces.com/5.+Facebook http://blogs.sch.gr/1lykespp/files/2013/05/Pleonektimata.k ai_.Meionektimata.tou.Internet.pdf http://www.tophost.gr -http://ecommerceteeaph.wikispaces.com


Κατέβασμα ppt "ΟΜΑΔΑ:ΦΑΝ ΦΑΤΑΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΦΡΟΣΣΩ ΔΙΣΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΔΙΤΣΟΛΑ ΕΛΕΝΗ ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ:2013-2014 ΥΠ.ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ:ΤΡΑΨΙΩ ΤΗ ΑΘΗΝΑ Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google