Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ. ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ Ο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ. ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ Ο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

2 Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ. ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.

3 ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ: ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ (ΝΤΥΣΙΜΟ) ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΘΕΣΗ

4 ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ: ΖΗΛΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ (Η ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ;) ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ ΒΙΑ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ Η ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΩΘΕΙ ΤΟΥΣ ΘΥΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΒΙΑ

5 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ: ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ

6 Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ- ΩΡΑΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΒΙΚΤΩΡ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ


Κατέβασμα ppt "ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ. ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ Ο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google