Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Θέμα: Το Νερό Ομάδα: Λίμνη των Κύκνων. Αγαπητοί πρόγονοι, Είμαστε από το μέλλον. Συγκεκριμένα από το έτος 9735. Σας στέλνουμε αυτό το γράμμα για να σας.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Θέμα: Το Νερό Ομάδα: Λίμνη των Κύκνων. Αγαπητοί πρόγονοι, Είμαστε από το μέλλον. Συγκεκριμένα από το έτος 9735. Σας στέλνουμε αυτό το γράμμα για να σας."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Θέμα: Το Νερό Ομάδα: Λίμνη των Κύκνων

2 Αγαπητοί πρόγονοι, Είμαστε από το μέλλον. Συγκεκριμένα από το έτος 9735. Σας στέλνουμε αυτό το γράμμα για να σας συγχαρούμε. Μπράβο σας!! Καταφέρατε να καταστρέψετε σχεδόν όλο τον κόσμο. Κι αυτό, λόγω της χαζομάρας που βρίσκεται στο πίσω μέρος του εγκεφάλου σας (ή και σε όλο τον εγκέφαλο κατά τακτά διαστήματα). Συγχαρητήρια! Ότι ακριβώς προβλέψατε, συνέβη. Τι εννοώ; Λοιπόν, το νερό έχει στερέψει. Τα ζώα έχουν πεθάνει. Οι καλλιέργειες έχουν καταστραφεί. Από δική σας μόνο ευθύνη, εμείς ζούμε σε κυψέλες, συνωστισμένοι. Η μόνη πηγή πόσιμου νερού, βρίσκεται εδώ, στην πόλη μας.

3 Όμως σε λίγο το νερό θα τελειώσει. Εμείς θα πεθάνουμε. Είτε από την καθόλου θρεπτική τροφή μας (από χαπάκια τρεφόμαστε, όλα έχουν καταστραφεί), είτε από την έλλειψη νερού, είτε από τον πόλεμο. Ναι! Καλά ακούσατε. Πόλεμος! Είναι όπως το είχατε πει. Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος γίνεται για το νερό. Επειδή κάποιοι, πολύ πολύ παλιά, πίστευαν ότι ήταν σε διαγωνισμό. Όποιος σπαταλήσει το περισσότερο νερό κερδίζει! Λοιπόν κερδίσατε! Είστε στην πρώτη θέση. Ελπίζω να είστε ικανοποιημένοι!!

4 Εμείς απλά σας ευχαριστούμε. Σας ευχαριστούμε, που μας στερήσατε αυτόν τον γαλάζιο πλούτο. Αυτόν για τον οποίο οι μεγαλύτεροι σε ηλικία θυμούνται και μας διηγούνται τη ζωή τους. Τότε, σε έναν κόσμο δροσερό. Με τα ρυάκια να κυλούν απαλά φτιάχνοντας ήχους που μας ηρεμούν. Που μας γαληνεύουν. Τα καταπράσινα δέντρα προσφέρουν μια ευωδία. Το θρόισμα των φύλλων και την ομορφιά της ζωής, την ελευθερία. Μας θυμίζουν τη ζωή. Με αγάπη Οι άνθρωποι του μέλλοντος

5 ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  Μάριελ Τριανταφύλλου Β΄3  Ιωάννα Χαραλάμπους Β΄3  Ξένια Παπαδοπούλου Β΄5  Μαρία Βάβου Β΄1


Κατέβασμα ppt "Θέμα: Το Νερό Ομάδα: Λίμνη των Κύκνων. Αγαπητοί πρόγονοι, Είμαστε από το μέλλον. Συγκεκριμένα από το έτος 9735. Σας στέλνουμε αυτό το γράμμα για να σας."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google