Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ» ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΒΑΦΕΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ» ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΒΑΦΕΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ» ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΒΑΦΕΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΠΑΛΟΥΚΤΣΗΣ

2 Η πειραματική επεξεργασία και ανάπτυξη δέκα(10) εργαστηριακών ασκήσεων. Οι ασκήσεις θα καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος των κεφαλαίων που αναφέρονται στο περίγραμμα του μαθήματος.

3 1.Ο σκοπός- στόχος της άσκησης 2. Τα εξαρτήματα και όργανα μέτρησης που χρειάζονται για τη διεξαγωγή της 3. Το θεωρητικό υπόβαθρο που τη διέπει 4. Την προεργασία και το πειραματικό μέρος της άσκησης με όλα τα σχετικά κυκλώματα και τους πίνακες των μετρήσεων 5. Την επεξεργασία των ασκήσεων και την εξαγωγή συμπερασμάτων

4 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ

5 Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ OHM ΚΑΙ Η ΕΥΡΕΣΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

6 ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ KIRCHHOFF

7 ΘΕΩΡΗΜΑ THEVENIN- ΘΕΩΡΗΜΑ NORTON

8 ΔΙΑΙΡΕΤΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ-ΔΙΑΙΡΕΤΗΣ ΤΑΣΗΣ

9 ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΣΕ ΑΣΤΕΡΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΣΤΕΡΑ ΣΕ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΙΣΧΥΟΣ

10 ΥΠΕΡΘΕΣΗ- ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΟΜΒΩΝ

11 ΠΥΚΝΩΤΗΣ-ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

12 ΠΗΝΙΟ-ΦΟΡΤΙΣΗ-ΕΚΦΟΡΤΙΣΗ

13 ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ

14 Microsoft Word Microsoft Power Point Tina TI Fritzing

15

16


Κατέβασμα ppt "ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ» ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΒΑΦΕΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google