Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η Ταυρομαχία είναι ένα παραδοσιακό αγώνισμα της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, μερικών πόλεων στη νότια Γαλλία, και διάφορων λατινοαμερικάνικων χωρών. Ήδη.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η Ταυρομαχία είναι ένα παραδοσιακό αγώνισμα της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, μερικών πόλεων στη νότια Γαλλία, και διάφορων λατινοαμερικάνικων χωρών. Ήδη."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Η Ταυρομαχία είναι ένα παραδοσιακό αγώνισμα της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, μερικών πόλεων στη νότια Γαλλία, και διάφορων λατινοαμερικάνικων χωρών. Ήδη στην αρχαία Ελλάδα η ταυρομαχία ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής και είχαν τον σκοπό να δείξει ο αγωνιζόμενος το θάρρος του,την ψυχραιμία του,

3 την ταχύτητα κίνησής του και τη σωματική του δύναμη. Πολλές από τις παλαιότερες αρένες ταυρομαχίας στην Ισπανία βρίσκονται σε ή δίπλα στις περιοχές των ναών της Mithras. Η ταυρομαχία συνδέεται συχνά με τη Ρώμη. Επειδή όμως το άθλημα αυτό είναι πολύ βάρβαρο σε κάποιες χώρες διακόπηκε ενώ σε άλλες όχι !!

4 Είναι πολύ γνωστό και αγαπητό στους Ισπανούς και στην χώρα τους. Επίσης αν έχετε την απορία που δημιουργήθηκαν οι ταυρομαχίες να είστε σίγουροι πως δεν δημιουργήθηκαν στην Ισπανία, αλλά κατά πάσα πιθανότητα στην Ελλάδα. Και ύστερα μεταφέρθηκαν και σε άλλες χώρες.

5


Κατέβασμα ppt "Η Ταυρομαχία είναι ένα παραδοσιακό αγώνισμα της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, μερικών πόλεων στη νότια Γαλλία, και διάφορων λατινοαμερικάνικων χωρών. Ήδη."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google