Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Καλαθοσφαίριση. Η ομάδα μας ασχολήθηκε με την καλαθοσφαίριση και συγκεκριμένα με 2 μεγάλους αθλητές και αθλήτριες. Νίκος Γκάλης Μάικλ Τζόρνταν.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Καλαθοσφαίριση. Η ομάδα μας ασχολήθηκε με την καλαθοσφαίριση και συγκεκριμένα με 2 μεγάλους αθλητές και αθλήτριες. Νίκος Γκάλης Μάικλ Τζόρνταν."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Καλαθοσφαίριση

2 Η ομάδα μας ασχολήθηκε με την καλαθοσφαίριση και συγκεκριμένα με 2 μεγάλους αθλητές και αθλήτριες. Νίκος Γκάλης Μάικλ Τζόρνταν

3 Νίκος Γκάλης Ο Νίκος Γκάλης (Νικόλαος Γεωργαλής)γεννημένος στις 23 Ιουλίου 1954 στο Νιού Τζέρσεϋ των ΗΠΑ, είναι Ελληνοαμερικάνος πρώην καλαθο σφαιριστής. Είναι η σημαντικότερη μορφή στην ιστορία του αθλήματος στην Ελλάδα.

4 Στα μαθητικά του χρόνια θέλησε να γίνει πυγμάχος, αλλά η μητέρα του, μη αντέχοντας να τον βλέπει ματωμένο όταν επέστρεφε στο σπίτι από τις προπονήσεις, τον έστρεψε προς το μπάσκετ. Στο γυμνάσιο και το 1975 έγινε δεκτός στο πανεπιστήμιο του Σίτον Χολ.

5

6 Διακρίσεις 8 Πρωταθλήματα Ελλάδας: 7 Κύπελλα Ελλάδας: 1 Χρυσό μετάλλιο Ευρωμπάσκετ: 1987 1 Αργυρό μετάλλιο Ευρωμπάσκετ: 1989 MVP 1 MVP Ευρωμπάσκετ: 1987 5 MVP Πρωταθλήματος Ελλάδας:

7

8 Μάικλ Τζόρνταν Ο Μάικλ Τζόρνταν γεννημένος στις 17 Φεβρουαρίου 1963 είναι αμερικάνος παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής και πλέον είναι ιδιοκτήτης των Σάρλοτ Χόρνετς. Θεωρείται ευρέως ως ο καλύτερος καλαθοσφαιριστής όλων των εποχών. Έχει παίξει στους Σικάγο Μπουλς και στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, όπου και τερμάτισε την καριέρα του το 2003 στα 40 του χρόνια

9

10 Πριν το Μπάσκετ Ο Τζόρνταν γεννήθηκε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης την 17 Φεβρουαρίου του 1963 και ήταν γιος της Ντελόρις και του Τζέιμς Τζόρνταν. Όταν ο ίδιος ήταν ακόμη μωρό αυτός και η οικογένειά του μετακόμισαν στο Γουίλμινγκτον της Βόρεια Καρολίνας. Εκεί ξεκίνησε να παίζει Αμερικάνικο ποδόσφαιρο και μπέιζμπολ ενώ σε πιο μεγάλη ηλικία άρχισε και η ενασχόλησή του με το μπάσκετ.

11

12

13

14

15 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποιήσαμε η πλειοψηφία των ατόμων που ρωτήσαμε θεωρούν το μπάσκετ ένα ενδιαφέρον άθλημα και δεν είναι λίγες οι φορές που παρακολουθούν είτε γυναικείο είτε ανδρικό αγώνα στην τηλεόραση.

16 Κολλάτου Ευγενία Μπούτος Κωνσταντίνος Λύρας Απόστολος


Κατέβασμα ppt "Καλαθοσφαίριση. Η ομάδα μας ασχολήθηκε με την καλαθοσφαίριση και συγκεκριμένα με 2 μεγάλους αθλητές και αθλήτριες. Νίκος Γκάλης Μάικλ Τζόρνταν."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google