Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑ;.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑ;."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑ;

2 ΣΥΜΠΑΝ Το σύμπαν είναι ένα μεγάλο μέρος. Όμως άλλο είναι να ξέρεις ότι κάτι είναι μεγάλο και άλλο να μπορείς να το φανταστείς. Οι αστρονόμοι ανακάλυψαν ότι το σύμπαν έχει τουλάχιστον 100 δισεκατομμύρια γαλαξίες, κάθε γαλαξίας τουλάχιστον 100 δισεκατομμύρια άστρα και σχεδόν κάθε άστρο φαίνεται να περιβάλλεται από πλανήτες. Έτσι η ιδέα ότι η Γη είναι ο μόνος πλανήτης σε όλο το σύμπαν που φιλοξενεί ζωή είναι μάλλον εξωφρενική. Οι απόψεις στον επιστημονικό χώρο διίστανται. Άλλοι πιστεύουν ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή και άλλοι όχι.

3 ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ
Aπό τα αρχαία χρόνια υπάρχουν μαρτυρίες για τους εξωγήινους. Στους μύθους, στις παραδόσεις και στις θρησκείες αναφέρονται όντα που ήταν γεμάτα φως και ενέργεια και οι άνθρωποι τους νόμιζαν για θεούς, ημίθεους, ήρωες και αλλά. Αλλά και οι αρχαίοι έλληνες αστρονόμοι πίστευαν ότι υπάρχει ζωή και έξω από τη γη

4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ U.F.O. Είναι πάρα πολλοί αυτοί που ισχυρίζονται ότι έχουν δει στον ουρανό παράξενα αντικείμενα. Κάποιοι από αυτούς πιστεύουν ότι πράγματι είδαν UFO και κάποιοι άλλοι σκεπτόμενοι ορθολογιστικά, προσπαθούν να εξηγήσουν λογικά το φαινόμενο βασιζόμενοι στα άπειρα φαινόμενα που παρουσιάζονται στο νυκτερινό ουρανό. Στις περισσότερες των περιπτώσεων θέασης UFO έχει δοθεί κάποια λογική εξήγηση. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις ανεξιχνίαστες και ανεξήγητες. Είναι άραγε σκάφη εξωγήινων ή πρόκειται για απλές λάμψεις στον ουρανό;

5 Στις 2 Σεπτεμβρίου 1990 , εθεάθησαν 12 ή 13 ΑΤΙΑ , τα οποία σε σχηματισμό , το ένα πίσω από το άλλο , διέσχισαν τον εναέριο χώρο της χώρας μας από τη βόρεια Ελλάδα ως την Πελοπόννησο , όπου έκαναν μια αναστροφή και ακολούθησαν την αντίθετη πορεία . Οι δεκάδες μαρτυρίες , αρκετές επώνυμες , προέρχονται από όλα τα μέρη από τα οποία πέρασαν τα αντικείμενα .

6 Ένα από τα πλέον διαφημισμένα περιστατικά ΑΤΙΑ είναι το Συμβάν του Ρόσγουελ όπου στην περιοχή του Ρόσγουελ, Νέο Μεξικό, ΗΠΑ, την 7η Ιουλίου 1947 ο αμερικανικός στρατός με πολύ μυστικότητα συνέλεξε συντρίμμια από ένα υψίστης μυστικότητας ερευνητικό μπαλόνι όπως ισχυρίστηκε. Πολλοί υποστηρικτές των ΑΤΙΑ (Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα) ή UFO πιστεύουν ότι τα συντρίμμια ανήκαν σε εξωγήινο σκάφος που κατέπεσε στη περιοχή και ότι η ανάκτηση του σκάφους συγκαλύφθηκε από τον στρατό. Μάλιστα πιστεύουν ότι βρήκαν και ένα ζωντανό εξωγήινο τον ΕΒΕ-1 (το όνομα του δόθηκε από το στρατό).

7 ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ
Άνθρωποι από όλον τον κόσμο υποστηρίζουν ότι έχουν πέσει θύματα απαγωγής από εξωγήινα όντα και τους έχουν οδηγήσει με τη βία σε ένα διαστημόπλοιο τους. Συχνά αναφέρονται η απώλεια της αίσθησης του χρόνου και της μνήμης. Ορισμένα θύματα απαγωγής επίσης θυμούνται οτι οι εξωγήινοι τους έκαναν κάποια χειρουργική επέμβαση ή εμφύτευση.

8 ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΖΩΗΣ
Οι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο εντείνουν τις προσπάθειές τους για αναζήτηση εξωγήινης ζωής και οι πιθανότητες επιτυχίας είναι σήμερα περισσότερες από ποτέ.. Xάρη στις προόδους της αστρονομίας, της αστροβιολογίας και των άλλων επιστημών, ιδίως καθώς ανακαλύπτονται ολοένα πιο πολλοί εξωπλανήτες στο σύμπαν, μερικοί από τους οποίους μάλιστα φαίνεται να έχουν συνθήκες παραπλήσιες με αυτές της Γης. Διεθνής ομάδα επιστημόνων μελέτησε τις συνθήκες που επικρατούν σε πλανήτες και φεγγάρια εντός και εκτός του ηλιακού μας συστήματος και δημιούργησαν έναν κατάλογο με εκείνους στους οποίους υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να έχουν αναπτυχθεί κάποιες μορφές ζωής. Στις πρώτες θέσεις του καταλόγου είναι ο δορυφόρος του Κρόνου, Τιτάνας και ο πλανήτης Gliese 581g που βρίσκεται στον αστερισμό του Ζυγού.


Κατέβασμα ppt "ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑ;."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google