Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Π ανεπιστημιακή Επιχειρηματική Συνεργασία ΠΕΣ ◘ Μόνο σε ένα μέρος μπορούν οι επιχειρήσεις να βρουν τους πόρους που απαιτούνται για την ανάπτυξη… Στα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Π ανεπιστημιακή Επιχειρηματική Συνεργασία ΠΕΣ ◘ Μόνο σε ένα μέρος μπορούν οι επιχειρήσεις να βρουν τους πόρους που απαιτούνται για την ανάπτυξη… Στα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Π ανεπιστημιακή Επιχειρηματική Συνεργασία ΠΕΣ

3 ◘ Μόνο σε ένα μέρος μπορούν οι επιχειρήσεις να βρουν τους πόρους που απαιτούνται για την ανάπτυξη… Στα πανεπιστήμια, την πηγή των δεξιοτήτων και της καινοτομικής σκέψης. ◘ Μόνο σε ένα μέρος μπορούν τα πανεπιστήμια να βρουν τους πόρους που απαιτούνται για την ανεξάρτητη λειτουργία τους προς τη δημιουργία δεξιοτήτων και καινοτομικής σκέψης... Στις επιχειρήσεις, τον κατεξοχήν δημιουργό πλούτου και αποδέκτη του "προϊόντος" τους. ◘ Μόνο με ένα τρόπο μπορεί να γίνει μεγιστοποίηση του επιθυμητού αποτελέσματος... Με την Πανεπιστημιακή-Επιχειρηματική Συνεργασία, που πλέον έχει καθιερωθεί διεθνώς. ◘ Και επειδή στη χώρα μας αργήσαμε να ξεκινήσουμε, ας αρχίσουμε να τρέχουμε! Συμπεράσματα μελέτης της ομάδας του BGS για τα θέματα της ΠΕΣ

4 Η ΟΠΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ – Διεθνείς μελέτες ◘ Η Ελλάδα καταλαμβάνει την 21 η θέση μεταξύ 24 Ευρωπαϊκών χωρών στην έκταση της Πανεπιστημιακής-Επιχειρηματικής Συνεργασίας ◘Η Ελλάδα καταλαμβάνει την 16 η θέση στα κίνητρα για την ανάπτυξη της Πανεπιστημιακής-Επιχειρηματικής Συνεργασίας ◘Η Ελλάδα έχει την αρνητική 1 η θέση στους περιορισμούς για την ανάπτυξη της Πανεπιστημιακής-Επιχειρηματικής Συνεργασίας Η ΟΠΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – Έρευνα του BGS Economics Group ◘Κύρια εμπόδια για την ανάπτυξη της ΠΕΣ στην Ελλάδα είναι η γραφειοκρατία στο θεσμικό περιβάλλον των πανεπιστημίων και η έλλειψη χρηματοδοτικών πόρων ◘Τα χρησιμότερα μέτρα για την ανάπτυξη της ΠΕΣ στην Ελλάδα είναι η προβολή επιτυχημένων καλών πρακτικών, τα υποστηρικτικά χρηματοδοτικά μέτρα και οι φορολογικές ελαφρύνσεις Έρευνα της ομάδας του BGS για ΠΕΣ στην Ελλάδα

5


Κατέβασμα ppt "Π ανεπιστημιακή Επιχειρηματική Συνεργασία ΠΕΣ ◘ Μόνο σε ένα μέρος μπορούν οι επιχειρήσεις να βρουν τους πόρους που απαιτούνται για την ανάπτυξη… Στα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google