Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Παρίσι-Pαris :) Η Πόλη Του Φωτός :).

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Παρίσι-Pαris :) Η Πόλη Του Φωτός :)."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Παρίσι-Pαris :) Η Πόλη Του Φωτός :)

2 H Ιστορία της Πόλης του Φωτός.
-Πήρε το όνομα «Η Πόλη του Φωτός» το 1828 όταν φωτίστηκαν όλες οι κεντρικές λεωφόροι του με φανούς γκαζιού. Από τότε λάμπει συνεχώς και σε  καλεί  να τρέξεις στα δρομάκια του, να εξερευνήσεις τις γειτονιές του και να ξεφαντώσεις στη νυχτερινή ζωή του.

3 Tour Eiffel. Όσον αφορά τα αξιοθέατα, κανείς δεν μπορεί να χάσει τον Πύργο του Eiffel . Σε όποιο σημείο του Παρισιού και να βρίσκεσαι, ξεχωρίζει τόσο επιβλητικά που ξεπερνάει ακόμα και τον τεράστιο ουρανοξύστη στην περιοχή του Montparnasse αλλά και τις ογκώδεις κατασκευές στο La Defense.

4 Γεωγραφική Θέση. Το Παρίσι είναι κτισμένο στο κέντρο του λεκανοπεδίου του Παρισιού, κατά μέσο όρο 65 μέτρα πάνω από τη στάθμη της θάλασσας. Η πόλη του Παρισιού περιβάλλεται από μεγάλα δάση, τα οποία προσφέρουν ανάσα δροσιάς και ανάπαυσης στους Παριζιάνους. Η έκταση της πόλης φτάνει τα 105,4 τετραγωνικά χιλιόμετρα, ενώ ολόκληρη η μητροπολιτική περιοχή ξεπερνά τα τετραγωνικά χιλιόμετρα.

5 Disneyland Είκοσι χρόνια πριν η Ευρώπη καλωσόριζε την έλευση της αμερικανικής Disneylαnd στο Παρίσι. Σήμερα γιορτάζει τα είκοσί της χρόνια, ενώ στα χρόνια λειτουργίας της έχει αποτελέσει έναν από τους πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς.  Στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στο Παρίσι, συμμετείχαν διάσημοι Γάλλοι ηθοποιοί και όχι μόνο, όπως οι Jean Reno, Salma Hayek, Katie Melua, Luc Besson, Maud Fontenoy, η πριγκιπική οικογένεια του Βελγίου κ.ά.


Κατέβασμα ppt "Παρίσι-Pαris :) Η Πόλη Του Φωτός :)."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google