Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Κακοποίηση των ζώων Γιώργος Καρανάσιος Ε2 1ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσ/νίκης 2014-15.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Κακοποίηση των ζώων Γιώργος Καρανάσιος Ε2 1ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσ/νίκης 2014-15."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Κακοποίηση των ζώων Γιώργος Καρανάσιος Ε2 1ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσ/νίκης 2014-15

2 Αυτό που μου έκανε εντύπωση * Αυτό που διάβασα και με έκανε εντύπωση είναι «Η ρίζα του κακού». Όταν ρώτησαν έναν διάσημο υπερασπιστή των ζώων γιατί υπερασπίζει την προστάτεψη ζώων από την κακοποίηση των ανθρώπων. Αυτός απάντησε : «Ξεκινώ από τη ρίζα του κακού». Αυτό δείχνει ότι όλες οι κακές πράξεις και κακοποιήσεις των ανθρώπων ξεκινούν από την βία των ζώων.

3 Αυτό που μου έκανε εντύπωση ** Γι’αυτό μια πολιτισμένη χώρα φαίνεται από την συμπεριφορά της προς τα ζώα. Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά συμβάντα παραμέλησης, εγκατάλειψης και βαρβαρότητας, απέναντι στα ζώα, ιδιαίτερα προς τα σκυλιά και τις γάτες. Πολλοί τουρίστες σοκάρονται από την κακοποίηση των ζώων και μένουν με την λάθος εντύπωση ότι ο Έλληνας δεν είναι πολιτισμένος.

4 Αυτό που μου έκανε εντύπωση *** Ακόμη και οι Έλληνες πολιτικοί δεν βοηθάνε, ώστε να επιβάλουν τους νόμους που υπάρχουν για την τιμωρία των κακοποιών των ζώων. Οι Αρχαίοι σεβόταν τα ζώα με πολιτιστική συμπεριφορά. Αυτό πλέον χάθηκε. Πρέπει να εφαρμοστούν οι νόμοι προστασίας των ζώων ώστε η Ελλάδα να βοηθήσει τα ζώα και να αποκτήσει σεβασμό από τον υπόλοιπο κόσμο.

5 ΠΗΓΕΣ http://www.vlioras.gr/

6 Κακοποίηση των ζώων Γιώργος Καρανάσιος Ε2 1ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσ/νίκης 2014-15


Κατέβασμα ppt "Κακοποίηση των ζώων Γιώργος Καρανάσιος Ε2 1ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσ/νίκης 2014-15."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google