Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η ΜΟΔΑ ΤΗΣ ROCK ΜΟΥΣΙΚΗΣ- Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ROCK ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η ΜΟΔΑ ΤΗΣ ROCK ΜΟΥΣΙΚΗΣ- Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ROCK ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η ΜΟΔΑ ΤΗΣ ROCK ΜΟΥΣΙΚΗΣ- Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ROCK ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ
Επιμέλεια: Τάσος Αποστολόπουλος Δανάη Θεοδωροπούλου Άγγελος Μπασλάρι Κατερίνα Χανιαδάκη

2 ΜΟΔΑ To rock style είναι πλέον ένα από τα πιο αγαπημένα look των σύγχρονων γυναικών! Αντανακλά τη πιο wild εκδοχή του εαυτού μας. Πολλές celebrities το αγαπούν ιδιαίτερα και το επιλέγουν για τις street style εμφανίσεις τους, καθώς και για πιο επίσημα events!

3

4 Φέτος το χειμώνα, το rock style θα είναι και πάλι στο προσκήνιο και θα πρωταγωνιστούν τα δερμάτινα μαύρα μποτάκια, τα jackets με λεπτομέρειες τρουκς, τα καπέλα, τα δερμάτινα skinny παντελόνια, τα σκουρόχρωμα βερνίκια καθώς και τα ογκώδη κοσμήματα.

5

6 Versus Versace: Η ροκ πλευρά των fashionistas
Ο συνδυασμός μαύρου και χρυσού κλέβει και πάλι την παράσταση, ενώ από τη συλλογή δεν λείπουν τα έντονα χρώματα, όπως κίτρινο και κόκκινο, ιδανικά για funky εμφανίσεις. Τα πρωτότυπα prints και τα λεοπάρ μοτίβα προσθέτουν μια glamorous πινελιά σε κάθε σύνολο.

7

8 Τα ροκ βραχιόλια του οίκου Burberry
Τα βραχιόλια Burberry είναι φτιαγμένα από πολυτελή υλικά και ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο ντιζάιν τους. Οι προτάσεις του brand περιλαμβάνουν oversized αξεσουάρ διακοσμημένα με γούνινες λεπτομέρειες, τρουκς, αλλά και prints, όπως τις περίφημες καρδιές που πρωταγωνίστησαν φέτος στα ντεφιλέ.

9

10 Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΖΩΗ
Το σίγουρο είναι ότι η ροκ ποίηση είναι πανταχού παρούσα πια, μέσα από τις επιδράσεις της, τις επιρροές της, τα βιβλία των μουσικών, τα τραγούδια που σημάδεψαν και σημαδεύουν τη ζωή μας, και τους στίχους

11 Οσα πολύπλοκα και φευγάτα ειπώθηκαν στην ψυχεδέλεια, η άμεση ποίηση του πανκ, η σκληρή πραγματικότητα του ραπ, τα αισθητικά κομψοτεχνήματα των μουσικών - ποιητών που προαναφέρθηκαν αποτελούν ένα πεδίο μελέτης και γνώσης που καταγράφει με απλό, άμεσο, πυκνό και περιεκτικό τρόπο την καινούργια αστική ζωή, όπως τη βίωσαν και τη βιώνουν οι άνθρωποι που τη ζουν και δεν τη βλέπουν από το παράθυρο.

12 ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ www.wikipedia.com

13 ΤΕΛΟΣ


Κατέβασμα ppt "Η ΜΟΔΑ ΤΗΣ ROCK ΜΟΥΣΙΚΗΣ- Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ROCK ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google