Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

2 1)Γιατί πρέπει να τρώμε 5 γεύματα την ήμερα;

3 Γιατί τα 5 γεύματα ρυθμίζουν καλά το μεταβολισμό και μας βοηθούν να έχουμε καλά επίπεδα ενέργειας καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας. τροφές που ρυθμίζουν το ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΜΑΣ:

4 2)Γιατί πρέπει να τρώμε φρούτα και λαχανικά;
Γιατί είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες που προστατεύουν τον οργανισμό από τη φθορά του χρόνου και των τοξικών απόβλητων του οργανισμού.

5 3)Γιατί είναι σημαντικά τα γαλακτοκομικά προϊόντα;
Γιατί είναι το κλειδί για την αύξηση του ύψους μας Οπότε πρέπει …

6 Τι είναι η στεφανιαία νόσος;;;
Τι είναι η στεφανιαία νόσος;;; Η ΣΤΕΦΑΝΕΙΕΑ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΝΟΣΟΣ Ή ΑΠΛΑ ΣΤΕΦΑΝΙΕΙΕΑ ΝΟΣΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΘΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ,ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ,ΣΤΟΝ ΑΥΛΟ ΤΩΝ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΩΝ ΑΓΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΕΦΑΝΙΕΕΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ,ΑΥΤΟΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΠΑΡΟΧΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ,Η ΕΛΑΤΤΑΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΣΤΟ ΜΥΟΚΑΡΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΛΙΝΙΚΑ ΤΗ ΣΤΗΘΑΓΧΗ!!!

7 5. Ποια είναι τα πιο σημαντικά διατροφικά σημεία για τους εφήβους;
Οι διατροφικές απαιτήσεις των νέων επηρεάζονται κυρίως από την «έξαρση» ανάπτυξης που συμβαίνει στην εφηβεία. Το ζενίθ της αύξησης παρουσιάζεται γενικά μεταξύ 11 και 15 ετών στα κορίτσια και 13 με 16 στα αγόρια. Οι ανάγκες για θρεπτικά συστατικά μεταξύ των εφήβων διαφέρουν έντονα και η πρόσληψη τροφής μπορεί να ποικίλλει εξαιρετικά μεταξύ των ημερών, τόσο που κάποιοι με ελλιπείς ή υπερβολικές προσλήψεις τη μια μέρα, μπορούν εύκολα να αντισταθμίσουν την επομένη. Σε αυτή την περίοδο της ζωής, υπάρχει κίνδυνος έλλειψης πολλών θρεπτικών συστατικών μεταξύ των οποίων ο σίδηρος και το ασβέστιο

8 Πόσο πρέπει να κάνουμε γυμναστική;;;
Πόσο πρέπει να κάνουμε γυμναστική;;;


Κατέβασμα ppt "ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google