Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

 Αναζήτηση πληροφοριών για την ιστορία του κτηρίου (Κυπριακό Μουσείο).  Έρευνα / Μελέτη / Κατανόηση της έννοιας ειδώλιο και άγαλμα.  Εντοπισμός / Συλλογή.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: " Αναζήτηση πληροφοριών για την ιστορία του κτηρίου (Κυπριακό Μουσείο).  Έρευνα / Μελέτη / Κατανόηση της έννοιας ειδώλιο και άγαλμα.  Εντοπισμός / Συλλογή."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2  Αναζήτηση πληροφοριών για την ιστορία του κτηρίου (Κυπριακό Μουσείο).  Έρευνα / Μελέτη / Κατανόηση της έννοιας ειδώλιο και άγαλμα.  Εντοπισμός / Συλλογή / φωτογραφικού υλικού με ειδώλια από Κύπρο, Ελλάδα και από άλλα μέρη του πλανήτη. Χρήση εγχειριδίων της Ιστορίας και διαδιχτύου.  Υπενθύμιση της ιστορικής γραμμής όπου εμφανίζονται οι ιστορικές εποχές που διερευνώνται στο μάθημα της Ιστορίας, στην Γ΄και Δ΄τάξη:  Αναζήτηση πληροφοριών για την ιστορία του κτηρίου (Κυπριακό Μουσείο).  Έρευνα / Μελέτη / Κατανόηση της έννοιας ειδώλιο και άγαλμα.  Εντοπισμός / Συλλογή / φωτογραφικού υλικού με ειδώλια από Κύπρο, Ελλάδα και από άλλα μέρη του πλανήτη. Χρήση εγχειριδίων της Ιστορίας και διαδιχτύου.  Υπενθύμιση της ιστορικής γραμμής όπου εμφανίζονται οι ιστορικές εποχές που διερευνώνται στο μάθημα της Ιστορίας, στην Γ΄και Δ΄τάξη:

3 Παλαιολιθική Ελληνιστική Κλασική Αρχαϊκή Γεωμετρική Εποχή Χαλκού Νεολιθική Σήμερα Άλλες εποχές Ποιες ΕΠΟΧΕΣ μελετήσαμε στη Γ΄ τάξη; Ποιες θα μελετήσουμε στη Δ΄τάξη; Ποιες ΕΠΟΧΕΣ μελετήσαμε στη Γ΄ τάξη; Ποιες θα μελετήσουμε στη Δ΄τάξη;

4  Προσέχουμε τη συμπεριφορά μας μέσα στο μουσείο (δεν τρέχουμε, δεν αγγίζουμε τα εκθέματα και τις προθήκες – μόνο τα αντίγραφα – δεν ενοχλούμε τους άλλους επισκέπτες με δυνατές φωνές και γέλια).  Χωριζόμαστε σε 2 ομάδες.  Ενημερώνουμε εγκαίρως τα λεωφορεία.  Τηρούμε με ακρίβεια το ωράριο, όπως αυτό αναγράφεται στο χρονοδιάγραμμα επισκέψεων.  Γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει περιθώριο διαλείμματος κατά τη διεξαγωγή του προγράμματος. μαρκαδόρο όνομα.  Τοποθετούμε σε ευδιάκριτο μέρος στο στήθος μας ετικέτες, όπου γράφουμε με μαρκαδόρο και μεγάλα γράμματα μόνο το μικρό μας όνομα.  Δεν ξεχνούμε τη φωτογραφική του σχολείου  Δεν ξεχνούμε τη φωτογραφική του σχολείου!  Προσέχουμε τη συμπεριφορά μας μέσα στο μουσείο (δεν τρέχουμε, δεν αγγίζουμε τα εκθέματα και τις προθήκες – μόνο τα αντίγραφα – δεν ενοχλούμε τους άλλους επισκέπτες με δυνατές φωνές και γέλια).  Χωριζόμαστε σε 2 ομάδες.  Ενημερώνουμε εγκαίρως τα λεωφορεία.  Τηρούμε με ακρίβεια το ωράριο, όπως αυτό αναγράφεται στο χρονοδιάγραμμα επισκέψεων.  Γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει περιθώριο διαλείμματος κατά τη διεξαγωγή του προγράμματος. μαρκαδόρο όνομα.  Τοποθετούμε σε ευδιάκριτο μέρος στο στήθος μας ετικέτες, όπου γράφουμε με μαρκαδόρο και μεγάλα γράμματα μόνο το μικρό μας όνομα.  Δεν ξεχνούμε τη φωτογραφική του σχολείου  Δεν ξεχνούμε τη φωτογραφική του σχολείου!


Κατέβασμα ppt " Αναζήτηση πληροφοριών για την ιστορία του κτηρίου (Κυπριακό Μουσείο).  Έρευνα / Μελέτη / Κατανόηση της έννοιας ειδώλιο και άγαλμα.  Εντοπισμός / Συλλογή."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google