Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πρόσκληση – Σκοπός & Στόχος Διοργάνωσης Αγαπητοί φίλοι, Σε συνεργασία με το μεγαλύτερο και πληρέστερο Ιδιωτικό Αθλητικό Κέντρο στην Ελλάδα διοργανώνουμε.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πρόσκληση – Σκοπός & Στόχος Διοργάνωσης Αγαπητοί φίλοι, Σε συνεργασία με το μεγαλύτερο και πληρέστερο Ιδιωτικό Αθλητικό Κέντρο στην Ελλάδα διοργανώνουμε."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Πρόσκληση – Σκοπός & Στόχος Διοργάνωσης Αγαπητοί φίλοι, Σε συνεργασία με το μεγαλύτερο και πληρέστερο Ιδιωτικό Αθλητικό Κέντρο στην Ελλάδα διοργανώνουμε τον ερχόμενο ΙΟΥΝΙΟ (19,20 & 21) ένα πραγματικό φεστιβάλ ποδοσφαίρου. Το δεύτερο κατά σειρά αυτής της Σχολής Ποδοσφαίρου, υψηλών προδιαγραφών αλλά και πάρα πολλής διασκέδασης και ψυχαγωγίας για τα αστέρια του μέλλοντος. Σκοπός του τουρνουά είναι η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου μέσα από διοργανώσεις αθλητικών δράσεων με την συμμετοχή μικρών αθλητών στην ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση. Με στόχο την ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας και του «ευ αγωνίζεσθε». Την προώθηση της αξίας του αθλητισμού και την ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπευθύνων.

2 Δικαίωμα Συμμετοχής – Ηλιακές Κατηγορίες - Τρόπος Διεξαγωγής Δικαίωμα συμμετοχής στο Τουρνουά έχουν :  Οι αθλητικοί σύλλογοι (Επαγγελματικά & Ερασιτεχνικά Σωματεία)  Ακαδημίες Ποδοσφαίρου (Ιδιωτικές & μη)  Αθλητικά Κέντρα (Mini Football Clubs) που είναι αναγνωρισμένα και διατηρούν τμήματα υποδομής  Σχολές Ποδοσφαίρου από όλη την χώρα και το εξωτερικό αρκεί να υποβάλλουν όπως προβλέπεται σχετική δημοσίευση. Ηλικιακές Κατηγορίες : Παμπαιδικό – Προπαιδικό : 2002 - 2003 Τζούνιορ – Junior : 2004 – 2005 Προτζούνιορ – Projunior : 2006 - 2007 Τρόπος Διεξαγωγής : Για ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν τα έτη 2002-2003 Διαγωνιζόμενοι Παίκτες : 9vs9 Διάρκεια Αγώνα : 30΄ λεπτά το ημίχρονο Με όλους τους κανονισμούς εκτός του offside Απεριόριστος Αριθμός Αλλαγών Μέγεθος Μπάλας Νο.4 Για ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν τα έτη 2004-2005 Διαγωνιζόμενοι Παίκτες : 8vs8 Διάρκεια Αγώνα : 25΄ λεπτά το ημίχρονο Με όλους τους κανονισμούς εκτός του offside Απεριόριστος Αριθμός Αλλαγών Μέγεθος Μπάλας Νο.4 Για ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν τα έτη 2006-2007 Διαγωνιζόμενοι Παίκτες : 6vs6 Διάρκεια Αγώνα : 20΄ λεπτά το ημίχρονο Με όλους τους κανονισμούς εκτός του offside Απεριόριστος Αριθμός Αλλαγών Μέγεθος Μπάλας Νο.4 * Σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες η νίκη δίνει 3 βαθμούς εκτός αν η διαφορά των τερμάτων ξεπερνά τα 5 γκολ τότε η νικήτρια ομάδα κερδίζει 2 βαθμούς αντί για 3 βαθμούς. Η ισοπαλία δίνει 1 βαθμό και η ήττα κανέναν ( 0 βαθμούς).

3 Διαδικασία Αγώνων Α΄ Φάση : Σε κάθε ηλικιακή κατηγορία οι ομάδες θα χωριστούν σε ομίλους των τεσσάρων (4) ομάδων. Κάθε ομάδα θα παίξει 3 αγώνες στον όμιλο που ανήκει στις 19 και 20/6/2014. Για οποιαδήποτε αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής θα ενημερωθούν έγκαιρα οι υπεύθυνοι των ομάδων. Μετά το πέρας της πρώτης φάσης οι ομάδες θα προχωρήσουν στην Β΄ Φάση με γνώμονα την κατάταξη τους στον βαθμολογικά πίνακα. Β΄ Φάση : Την Κυριακή 21/6/2014 θα πραγματοποιηθεί η Β΄ Φάση, όπου οι πρώτες ομάδες των ομίλων θα αγωνισθούν για την 1η και 2η θέση, οι δεύτερες για την 3η και 4η θέση, ενώ θα υπάρξουν και αγώνες κατάταξης για τις υπόλοιπες ομάδες. Οι αγώνες στην φάση αυτή θα είναι του ενός ημιχρόνου εκτός του ΤΕΛΙΚΟΥ όπου θα είναι κανονικά δύο ημίχρονα. Συνολικά 4 αγώνες θα δώσει η κάθε ομάδα. Όλοι οι αγώνες θα γίνουν εντός του Sport Camp. Περίπτωση ισοβαθμίας δύο ή περισσοτέρων ομάδων μετά το τέλος της Α΄ Φάσης ισχύουν τα μεταξύ τους παιχνίδια και σε νέα ισοβαθμία κατά σειρά ισχύει η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη άμυνα. Εάν πάλι υπάρχει ισοβαθμία ακολουθείται η διαδικασία της κλήρωσης. Διατηρούμε όμως το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος μετά από τυχόν προβλήματα που είναι πέραν των δυνατοτήτων μας όπως οι καιρικές συνθήκες.

4 Οργάνωση Επιλέγοντας το Sport Camp επιτυγχάνουμε : Συγκέντρωση των ομάδων σε ιδανικές συνθήκες Ελαχιστοποίηση μετακινήσεων Προσωπική εξυπηρέτηση από εξειδικευμένο προσωπικό Άριστες Υποδομές & Άριστη Διατροφή Ευκαιρία ανάπτυξης ισχυρών δεσμών μεταξύ των αθλητών Ολοκληρωμένες υπηρεσίες οργανωτικής και διοικητικής υποστήριξης (γραμματειακή υποστήριξη / ιατρική κάλυψη)

5 Κανονισμός Τουρνουά Κάθε ακαδημία / σωματείο για να οριστικοποιήσει την συμμετοχή της ομάδας θα πρέπει : 1) Συμπληρωμένη την δήλωση συμμετοχής ομάδας και να υπογράφει από τον Γενικό Αρχηγό της Αποστολής. 2) Να μοιραστεί σε όλους τους δηλωθέντες της αποστολής αθλητές την ατομική δήλωση αθλητή η οποία συμπληρώνεται και υπογράφεται από τον κηδεμόνα. 3) Οι αθλητές των ομάδων που θα συμμετέχουν στο τουρνουά πρέπει να έχουν Δελτίο της Ε.Π.Ο. (πρωτότυπο και όχι φωτοτυπία) ή Πιστοποιητικό Γέννησης με ταυτοπροσωπία – σφραγισμένη φωτογραφία ή αστυνομική ταυτότητα (φωτοτυπία επικυρωμένη) και για τους αλλοδαπούς απαραίτητα διαβατήριο. 4) Η συμμετοχή αθλητή σε αγώνα ο οποίος δεν συμπεριλαμβάνεται σε θεωρημένη κατάσταση υγείας ή ατομική βεβαίωση ιατρού θεωρείται ως αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή και επισύρει τις προβλεπόμενες από τον Κ.Α.Π. ποινές. ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ : Σε κάθε αγώνα θα συντάσσεται φύλλο αγώνος στο οποίο θα αναγράφονται οι διαγωνιζόμενες ομάδες, η ημερομηνία, το αποτέλεσμα, το όνομα του διαιτητή, οι σκόρερ ανά ομάδα, κάρτες, ενστάσεις και άλλες διατυπωμένες παρατηρήσεις που έχουν λάβει χώρα κατά την διεξαγωγή του αγώνα όπως αντιαθλητικές ενέργειες από ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες ή ακόμα και γονείς / φιλάθλους των διαγωνιζομένων ομάδων. ΠΟΙΝΕΣ : Αποβολή μόνο για το συγκεκριμένο αγώνα.(περίπτωση δύο κίτρινων καρτών) – ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ, Αποβολής για το επόμενο παιχνίδι (ανάρμοστη συμπεριφορά κατά του διαιτητή, συμπαικτών, αντιπάλων, θεατών), Οριστική αποβολή από το τουρνουά (περίπτωση βιαιοπραγίας ή ανταπόδοσης κτυπήματος, εξύβριση τα θεία ή διακωμώδηση του αθλήματος).

6 Διοργανώτρια Αρχή Η διοργανώτρια είναι υπεύθυνη : Στον εξονυχιστικό έλεγχο της τήρησης κάθε ηλικιακής κατηγορίας, Την εξασφάλιση όλων των προσυμφωνηθέντων παροχών στις εγκαταστάσεις, Την διάθεση λεωφορείων για την μεταφορά αθλητών και παραγόντων από τις έδρες των ομάδων προς τις αθλητικές εγκαταστάσεις του SportCamp και επιστροφή μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων, Σε κάθε γήπεδο ορίζεται υπεύθυνος γηπέδου – γραμματεία, Κεντρική Γραμματεία της διοργάνωσης για οποιαδήποτε πληροφορία σε θέματα διαμονής, μεταφοράς και ενημέρωσης αποτελεσμάτων, Την εξασφάλιση διαιτησίας Την παροχή ιατρικής κάλυψης κατά την διάρκεια των αγώνων και την παρουσία ασθενοφόρου για την επίλυση έκτακτων προβλημάτων, Η διοργανώτρια αρχή διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει, διαφοροποιήσει ή κατάργηση όρους που αναφέρονται στην παρούσα προκήρυξη εφόσον το κρίνει απαραίτητο στην υποχρέωση να ενημερώσει άμεσα όλους τους εμπλεκόμενους της διοργάνωσης. Επίσης η διοργανώτρια απαλλάσσεται της ευθύνης για οποιαδήποτε τραυματισμό αθλητή κατά την διάρκεια των αγώνων, την μεταφορά αθλητών από και προς τις αθλητικές εγκαταστάσεις, κατά την διαμονή τους στο αθλητικό κέντρο πιθανές ζημιές που τυχόν προκαλέσουν οι διαμένοντες η ευθύνη βαρύνει τους ιδίους.

7 Πρόγραμμα Αγώνων (Ενδεικτικό) Παρασκευή 19 Ιουνίου : 12:00 – 13:00 Άφιξη Ομάδων, Διαπίστευση 13:30 – 14:30 Δείπνο Ομάδων 14:30-16:30 Ξεκούραση 17:30-21:00 Διεξαγωγή 1ης Αγωνιστικής 21:00-22:00 Βραδινό 22:00 Συνάντηση Προπονητών, Βασικές Ανακοινώσεις Διεξαγωγής Τουρνουά Κυριακή 21 Ιουνίου : 08:00-09:00 Πρωινό 09:00-13:00 Διεξαγωγή Β΄ Φάσης Αγώνες Τελικής Φάσης και Κατάταξης 13:30-14:00 Αναχώρηση Αποστολών Σάββατο 20 Ιουνίου : 08:00-09:00 Πρωινό 09:00-14:00 Διεξαγωγή 2ης Αγωνιστικής 14:00-15:00 Μεσημεριανό 15:00-17:00 Ξεκούραση 17:00-21:00 Διεξαγωγή 3ης Αγωνιστικής 21:00-22:00 Βραδινό

8 Έξοδα Συμμετοχής - Έπαθλα Το κόστος συμμετοχής ανά αθλητή είναι : 100€ (χωρίς μετακίνηση) Στην τιμή περιλαμβάνεται : Η συμμετοχή Η ασφάλεια όλων των παιδιών Το κόστος διαμονής - 2 Διανυκτερεύσεις (σε κοιτώνες ή ξενοδοχείο) Σίτισης για κάθε συμμετέχοντα αθλητή (Διατροφή σε μπουφέ, 6 γεύματα στο εστιατόριο του Sport Camp με 1ο γεύμα το μεσημεριανό 19/6 και τελευταίο γεύμα πρωινό 21/6).Οι συνοδοί και οι προπονητές θα διαμένουν μαζί με τα παιδιά. Δωρεάν φιλοξενία των προπονητών των ομάδων σε αναλογία 1/12. Διαιτητές Αγώνων Γραμματεία Αγώνα και Τουρνουά Κύπελλο στις δύο πρώτες ομάδες όλων των κατηγοριών Τα διπλώματα και τα μετάλλια στους αθλητές των τριών πρώτων ομάδων Διάφορα Δώρα και σουβενίρ Παροχή νερού σε όλους τους αγώνες Επίβλεψη από γιατρό Χρήση όλων των εγκαταστάσεων του Sport Camp

9 Επικοινωνία Θα είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να συμμετέχουν οι ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ σας στο Summer Soccer Festival. Θα είναι μία πολύ καλή εμπειρία για τα παιδιά σας, αφού θα συνδυάσουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, άριστη φιλοξενία και αναψυχή. Υπεύθυνος Τουρνουά : Arsenal Soccer School’s Kifissias – ΚΛΑΡΟΥΔΑΣ ΣΠΥΡΟΣ Τηλ/νο Επικοινωνίας : 210-8001415 & 6945794979 Υπεύθυνος Αγωνιστικού Προγράμματος : Γιάννης Μαυρόπουλος ( Arsenal Soccer Schools) Υπεύθυνος Διαιτησίας & Ιατρών : Μιχάλης Γιαννουρής Τρόποι Πληρωμής : Μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουνίου η εξόφληση του συνολικού ποσού μαζί με την ενυπόγραφη δήλωση συμμετοχής.


Κατέβασμα ppt "Πρόσκληση – Σκοπός & Στόχος Διοργάνωσης Αγαπητοί φίλοι, Σε συνεργασία με το μεγαλύτερο και πληρέστερο Ιδιωτικό Αθλητικό Κέντρο στην Ελλάδα διοργανώνουμε."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google