Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ- ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ- ΜΑΚΙΓΙΑΖ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ- ΜΑΚΙΓΙΑΖ
ΜΑΘΗΜΑ 4

2 ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, Η ΕΠΑΦΗ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΩΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΑ ΠΟΙΚΙΛΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΩΤΗ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. Ο ΚΟΜΜΩΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙΑ, ΠΙΝΕΛΑ ΚΑΙ ΣΠΑΤΟΥΛΕΣ, ΒΟΥΡΤΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΜΕΣΑ.

3 ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΛΩΜΑ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΛΑΤΕΞ. ΤΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙΑ ΣΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΣΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΛΩΜΑ, ΕΝΩ ΤΑ ΤΡΙΓΩΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. ΤΑ ΠΟΛΥ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ. ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΑΣΤΙΚΑ, ΟΜΩΣ ΧΑΛΑΝΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.

4 ΠΙΝΕΛΑ ΚΑΙ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΛΩΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΚΟΝΗΣ ‘Η ΠΑΣΤΑΣ. ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΧΟΣ, ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΠΙΝΕΛΟ ΠΟΥΔΡΑΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΧΕΣ ΠΟΝΙ ‘Η ΚΑΤΣΙΚΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ. ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΛΩΜΑ ΤΗΣ ΠΟΥΔΡΑΣ. ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΙΝΕΛΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΦΟΥΝΤΑ (ΠΟΜ-ΠΟΝ). ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΥΔΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ.

5 ΠΙΝΕΛΟ ΡΟΥΖ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΧΕΣ ΠΟΝΙ, ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΠΙΝΕΛΟΥ ΠΟΥΔΡΑΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΛΩΜΑ ΥΛΙΚΩΝ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΛΩΜΑ ΤΟΥ ΡΟΥΖ. ΠΙΝΕΛΟ ΧΕΙΛΙΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ‘Η ΑΠΟ ΤΡΙΧΕΣ ΚΟΥΝΑΒΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΑΣΤΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΧΑΛΑ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑ, ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΩΝ ΧΕΙΛΙΩΝ.

6 ΠΙΝΕΛΑ ΦΡΥΔΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΕΣ, ΜΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΑ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΕΣ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ‘Η ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΧΡΩΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΤΡΙΧΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΣΚΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΦΡΩΔΕΣ ΥΛΙΚΟ ‘Η ΑΠΟ ΛΑΤΕΞ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ. ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΟΡΩΔΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, ΤΟ ΑΠΛΩΜΑ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΝΕΛΟ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΛΩΜΑ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ, ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΛΑΘΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ.

7 ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΛΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΛΑΣΤΙΧΟ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΦΡΩΔΕΣ ΥΛΙΚΟ ‘Η ΑΠΟ ΛΑΤΕΞ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΛΕΦΑΡΑ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΜΟΛΥΒΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ. (LINE SOFTNER)

8 ΒΟΥΡΤΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ
ΤΑ ΒΟΥΡΤΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΛΩΜΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΡΑΣ ΕΝΩ ΤΑ ΒΟΥΡΤΣΑΚΙΑ ΤΩΝ ΦΡΥΔΙΩΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΧΗΜΑ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΝΑ ΧΟΝΤΡΟ ΧΤΕΝΑΚΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΤΙΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ.

9 ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΣΠΡΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ‘Η ΡΟΜΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑΣ ΚΟΡΔΕΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΚΛΙΠΣ Ή ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΣΤΕΓΝΑ ΚΑΙ ΥΓΡΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΤΣΙΜΠΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΜΙΚΡΩΝ, ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΤΡΙΧΩΝ ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΡΑΓΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΠ- ΓΚΛΟΣ ΞΥΣΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΛΥΒΙΑ

10 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ‘Η ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΑΤΕΛΕΙΩΝ
ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΑΔΕΣ, ΤΙΣ ΚΗΛΙΔΕΣ, ΕΡΕΘΙΣΜΟΥΣ, ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΜΙΚΡΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ. ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΚΡΕΜΩΔΗ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΗ ΣΥΣΤΑΣΗ.

11 ΑΣΠΡΟ ΜΟΛΥΒΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΣΥΧΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΛΕΠΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Ή ΡΥΤΙΔΩΝ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΕΝΑ ΓΚΡΙΖΩΠΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΜΟΛΥΒΙΑ ΤΑ ΣΤΙΚ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΑ, ΜΠΕΖ ΜΟΛΥΒΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΜΟΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΡΑΓΙΟΝ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΑΤΕΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.

12 ΤΑ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ ΜΟΛΥΒΙΑ ΚΑΛΥΨΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΡΕΘΙΣΜΟΣ. ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΓΚΑΜΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ, ΟΤΑΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ‘Η ΣΕ ΔΕΡΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΜΑΣΚΑ. ΚΟΝΣΙΛΕΡ ΕΧΟΥΝ ΠΑΧΥΡΡΕΥΣΤΗ Ή ΚΡΕΜΩΔΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ, ΜΠΕΖ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ. ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ.

13 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΥΓΡΟ ΜΕΙΚ ΑΠ ΜΕΙΚ ΑΠ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΚΡΕΜΑΣ ΜΕΙΚ ΑΠ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥΔΡΑΣ ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ ΜΕΙΚ ΑΠ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΤΖΕΛ ΜΕΙΚ ΑΠ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΜΟΥΣ ΠΟΥΔΡΕΣ- ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ (ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ)

14 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΡΟΥΖ
ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΖ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΤΕΛΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΠΛΟΣΑΓΟΝΟ, Η ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΜΥΤΗ, ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, Π.Χ. ΤΑ ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΑ. ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥΔΡΑΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΚΡΕΜΑΣ. ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΚΟΥΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ, ΣΚΟΥΡΕΣ ΠΟΥΔΡΕΣ ΣΤΕΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΕΣ ΠΟΥΔΡΕΣ, ΡΟΥΖ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥΔΡΑΣ Ή ΚΡΕΜΑΣ, ΚΡΑΓΙΟΝ, ΑΣΠΡΑ ΜΟΛΥΒΙΑ, ΣΚΙΕΣ ΜΑΤΙΩΝ.

15 ΤΟ ΡΟΥΖ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΧΡΙ ΑΠΑΛΟ ΡΟΖ. ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΟ. ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΕΝΟΣ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ, ΙΡΙΔΙΖΟΥΣΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ, ΕΝΩ ΟΙ ΣΚΟΥΡΕΣ, ΜΑΤ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ. ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΑΣΗ, ΕΝΩ ΤΟ ΡΟΥΖ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑΤΙΚΟ ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑΣ, ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ.

16 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ
ΣΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΛΕΦΑΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΜΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ Ή ΣΑΝ ΡΟΥΖ. ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ, ΕΝΩ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑΣ, ΤΟ ΧΡΩΜΑΤΙΚΟ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ

17 ΚΑΙ ΕΔΩ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΤ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΙΡΙΔΙΖΟΥΣΕΣ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΚΡΕΜΑΣ Ή ΜΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥΔΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΕΣ. ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΟ ΒΑΚΤΗΡΙΑ.

18 ΜΟΛΥΒΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΙΛΑΙΝΕΡ
ΤΑ ΜΟΛΥΒΙΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ. ΟΙ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΣΗ ΕΛΑΙΩΝ. ΤΟ ΜΟΛΥΒΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΛΑΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ . ΤΑ ΑΙΛΑΙΝΕΡ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΥΓΡΑ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΧΥΡΡΕΥΣΤΑ. ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΣΤΕΓΝΩΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ ΠΟΛΥ, ΔΕ ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ.

19 ΜΑΣΚΑΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΦΗ ΤΩΝ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΥΚΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΕΣ. ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ, ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ, ΝΑΥΛΟΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΡΗΤΙΝΕΣ. ΟΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΕΣ ΜΑΣΚΑΡΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΕΡΟ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΘΕΚΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. Η ΚΑΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΝΟΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ, ΕΝΩ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΡΕΘΙΣΜΟΥΣ.

20 ΠΟΥΔΡΑ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ
Η ΠΟΥΔΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΟΚΚΟΥΣ. ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΗ, ΣΥΜΠΑΓΗ ΜΟΡΦΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ. ΤΑ ΜΟΛΥΒΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΑΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΟΛΥΒΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ, ΟΜΩΣ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΣΒΗΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Η ΓΡΑΜΜΗ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΛΕΠΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ‘Η ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΑΙΩΣΕΙ.

21 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΩΝ ΧΕΙΛΙΩΝ
ΜΟΛΥΒΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΤΩΝ ΧΕΙΛΙΩΝ. ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ. ΚΡΑΓΙΟΝ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΙΚ ‘Η ΥΓΡΗ ΜΟΡΦΗ ΣΕ ΒΑΖΑΚΙΑ. ΛΙΠ ΓΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕΥΣΤΑ, ΠΟΛΥ ΛΙΠΑΡΑ, ΔΙΑΦΑΝΑ Ή ΜΕ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΚΛΙΤΕΡ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΝΑ ΓΥΑΛΙΖΟΥΝ. ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Ή ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΛΗ.


Κατέβασμα ppt "ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ- ΜΑΚΙΓΙΑΖ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google