Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η εταιρεία «ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΕ» ιδρύθηκε το 2003 με έδρα στη Θεσσαλονίκη και γραφεία στην Αθήνα, Μόσχα και Κίεβο. Ένας από τους βασικότερους άξονες των δραστηριοτήτων.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η εταιρεία «ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΕ» ιδρύθηκε το 2003 με έδρα στη Θεσσαλονίκη και γραφεία στην Αθήνα, Μόσχα και Κίεβο. Ένας από τους βασικότερους άξονες των δραστηριοτήτων."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Η εταιρεία «ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΕ» ιδρύθηκε το 2003 με έδρα στη Θεσσαλονίκη και γραφεία στην Αθήνα, Μόσχα και Κίεβο. Ένας από τους βασικότερους άξονες των δραστηριοτήτων της «ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΕ» είναι η ανάπτυξη, η διεύρυνση και η προώθηση των επιχειρηματικών σχέσεων και συνεργασιών Ελλάδος Ρωσίας.

3 Οι συνεργάτες της ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ Ε.Π.Ε., κατέχοντας μακροχρόνια εμπειρία στις αγορές της Ελλάδας και των χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, είναι σε θέση να προτείνουν τις πιο αποτελεσματικές λύσεις, μια ξεχωριστή επαγγελματική προσέγγιση για κάθε έργο: Μελέτες, έρευνες αγοράς, δημιουργία στρατηγικής μάρκετινγκ και εισαγωγή στις ρωσόφωνες αγορές των ελληνικών εταιρειών και προϊόντων, προβολή και προώθηση των τουριστικών καταλυμάτων κ.τ.λ. Εύρεση αντιπροσώπων ή/και εισαγωγέων στις χώρες ΚΑΚ (Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών). Συμμετοχές ελληνικών εταιριών σε κλαδικές εκθέσεις Ρωσίας και Ουκρανίας, διοργάνωση εκδηλώσεων. Εκστρατείες μάρκετινγκ και διαφημιστική προώθηση στα ρωσικά ΜΜΕ Σύσταση νομικών προσώπων και ολοκληρωμένη νομική, λογιστική και συμβουλευτική υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων στη Ρωσία και στην Ουκρανία και αντιστοίχως των ρωσικών στην Ελλάδα. Υπηρεσίες αντιπροσώπευσης. Μεταφραστικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Επικοινωνιακή υποστήριξη επιχειρήσεων. Δημιουργία ιστοσελίδων και ηλεκτρονική προώθηση στο Ρωσικό Διαδίκτυο.

4 Σας παρουσιάζουμε ορισμένα δείγματα των δραστηριοτήτων μας:

5 Κατασκευή μηχανημάτων κηροπλαστικής ΠΕΛΑΤΗΣ: Η εταιρεία «ELTEK» είναι μια δυναμική επιχείρηση που δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο του βιομηχανικού αυτοματισμού και κατασκευή μηχανημάτων κηροπλαστικής. Από το 2000 η εταιρεία έχει ξεκινήσει εξαγωγές σε Γερμανία, Κύπρο, Αλβανία, Ρωσία και Ρουμανία. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Στα πλαίσια της πολιτικής της εξωστρέφειας και διείσδυσης στις ξένες αγορές και συγκεκριμένα στην αγορά της πρώην Σοβιετικής Ένωσης (Ρωσία, Ουκρανία, Λευκορωσία και Καζαχστάν), η διοίκηση της εταιρείας ELTEK σύναψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Οργανωτική ΕΠΕ με σκοπό την μεσολάβηση- υπόδειξη των ευκαιριών για πώληση των προϊόντων της εταιρείας ELTEK σε κάθε ενδιαφερόμενο. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΕ έχει συνδράμει ουσιαστικά στην πώληση τριών και πλέον γραμμών παραγωγής κεριών στην Ρωσία και στην Ουκρανία. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε στην κατοχή μας.

6 ΠΕΛΑΤΗΣ: Η «ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Α.Ε.» ασχολείται με παραγωγή βιολογικών προϊόντων τα οποία εμπορεύεται και εξάγει σε προηγμένες χώρες του εξωτερικού όπως η Γερμανία, η Αυστρία, η Ολλανδία και η Αγγλία αλλά και την εμπορία στα μεγαλύτερα σούπερ-μάρκετ αλυσίδες της Ελλάδας. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Μέσα στα πλαίσια της πολιτικής της εξωστρέφειας της εταιρείας, επιδιώκοντας την διεύρυνση των εμπορικών της οριζόντων στην Ουκρανία, ανέθεσε στην «ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΕ» τη διοργάνωση επιχειρηματικής αποστολής και συμμετοχής στην έκθεση «FRESH PRODUCE UKRAINE 2013», ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Στα πλαίσια της συμμετοχής της εταιρείας στην έκθεση η «ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΕ» ανέλαβε και έφερε επιτυχώς εις πέρας: Ενοικίαση εκθεσιακού χώρου (περιπτέρου) Οργάνωση επαγγελματικών συναντήσεων με εταιρείες /διοικητικά στελέχη του άμεσου επαγγελματικού ενδιαφέροντος του πελάτη Την σχετικές μεταφράσεις, διερμηνεία, συνοδεία και γραμματειακή υποστήριξη κατά τη διάρκεια του ταξιδίου

7 ΠΕΛΑΤΗΣ: Η KRITON ARTOS ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς των Κρητικών παραδοσιακών αρτοσκευασμάτων. Η εταιρεία συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες αλυσίδες υπεραγορών στην Ελλάδα ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Μέσα στα πλαίσια της πολιτικής της εξωστρέφειας της εταιρείας KRITON ARTOS, επιδιώκοντας την διεύρυνση των εμπορικών της οριζόντων στη Ρωσία, στην Ουκρανία και σε άλλες χώρες της πρώην Σοβιετικής ένωσης, ανέθεσε στην ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΕ την προώθηση, την προβολή καθώς και την εύρεση των εν δυνάμει και εν δράση συνεργατών, να γίνει πρώτη επαφή /διερεύνηση ενδιαφέροντος/ αποστολή δειγμάτων, διοργάνωση επιχειρηματικής αποστολής. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Διοργανώθηκε ένα επιχειρηματικό ταξίδι γνωριμίας με την αγορά τροφίμων της Ρωσίας. Στα πλαίσια της συμμετοχής της εταιρείας KRITON ARTOS στην έκθεση ProdExpo 2012 στην Μόσχα, η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΕ ανέλαβε και έφερε επιτυχώς εις πέρας την επικοινωνία με Ρωσικές επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων, εισαγωγείς και αλυσίδες σούπερ μάρκετ, την διανομή δειγμάτων, όπως και τις σχετικές μεταφράσεις, διερμηνεία, συνοδεία και γραμματειακή υποστήριξη κατά τη διάρκεια του ταξιδίου.

8 ΠΕΛΑΤΗΣ: Η ELGEA είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες παραγωγής και εξαγωγής ελαιολάδου πολυτελείας και άλλων συναφών προϊόντων. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Η ELGEA ανέθεσε στην Οργανωτική ΕΠΕ την προώθηση των προϊόντων της και την εύρεση των εν δυνάμει και εν δράση συνεργατών με απώτερο σκοπό την διείσδυση των προϊόντων της εταιρείας (Ελληνικό ελαιόλαδο πολυτελείας) στην ουκρανική αγορά τροφίμων. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Στα πλαίσια των προαναφερθέντων, οργανώθηκε και υλοποιήθηκε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΕ οργάνωσε την διεξαγωγή των επαγγελματικών συναντήσεων/διαπραγματεύσεων με τα πρώτα ονόματα και στελέχη των μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ, καθώς και ουκρανικών εισαγωγικών εταιρειών τροφίμων.

9 ΠΕΛΑΤΗΣ: Η εταιρεία KTIPIO - ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ε.Π.Ε. είναι το πρώτο μηνιαίο τεχνικό περιοδικό κτιριακών κατασκευών, με πανελλαδική εμβέλεια, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και γραφείο διακίνησης στην Aθήνα. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Με στόχο την προώθηση και την εύρεση των εν δυνάμει και εν δράση συνεργατών της (κατασκευαστικές εταιρείες, αρχιτέκτονες, αρχιτεκτονικά γραφεία κ.α.), η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΕ ανέλαβε την διοργάνωση της συμμετοχής της εταιρίας «KTIPIO - ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ε.Π.Ε.» στην έκθεση «KyivBuild 2012», καθώς και την εύρεση των εν δυνάμει συνεργατών στην κατασκευαστική αγορά της Ουκρανίας. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Μέσα στα πλαίσια της διοργάνωσης της συμμετοχής της «KTIPIO - ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ε.Π.Ε.». η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΕ είχε αναλάβει και έφερε επιτυχώς εις πέρας τα εξής: Ενοικίαση και ειδική κατασκευή του πλήρως εξοπλισμένου περιπτέρου των 18τ.μ. στην έκθεση «KyivBuild 2012» Σύνταξη καταλόγου με 2500-3000 κορυφαίες εταιρίες και υπεύθυνα πρόσωπα, με γνώμονα τόσο το μέγεθος της εκάστοτε εταιρίας, όσο και την ετοιμότητα της για συνεργασία / συνάντηση, για διαπραγματεύσεις. Μετάφραση του περιεχομένου των κειμένων του μενού της ιστοσελίδας καθώς και του έντυπου διαφημιστικού υλικού, ειδικώς του τεχνικού περιοδικού ΚΤΙΡΙΟ Μεταφορά και διανομή / παράδοση των περιοδικών στις διευθύνσεις των παραληπτών

10 ΠΕΛΑΤΗΣ: Ο όμιλος εταιριών Dionyssomarble κατέχει ηγετική θέση μεταξύ των εταιριών που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή και επεξεργασία μαρμάρων. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Προώθηση και εύρεση των εν δυνάμει και εν δράση συνεργατών (εταιρείες εισαγωγείς μαρμάρων κ.α.) αγοραστών στην αγορά της φυσικής πέτρας της Ρωσίας και της Ουκρανίας. Πρώτη επαφή /διερεύνηση ενδιαφέροντος/ διοργάνωση επαγγελματικού ταξιδιού στην Μόσχα και την Αγ. Πετρούπολη της Ρωσίας καθώς και στο Κίεβο της Ουκρανίας, διοργάνωση της συμμετοχής στην έκθεση «International exhibition of stone, Moscow». ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Μέσα στα πλαίσια των προαναφερθέντων στόχων πραγματοποιήθηκαν τα εξής: διεύρυνση και ανάλυση των βάσεων δεδομένων των εταιριών - εισαγωγέων μαρμάρου της Ρωσίας συντάχθηκε ένας κατάλογος με 20-30 κορυφαίες εταιρίες για κάθε προαναφερθείσα χώρα. μέσα στα πλαίσια των εργασιών και τη διαδικασία οργάνωσης της συμμετοχής της εταιρείας στην έκθεση, πραγματοποιήθηκε η μεταφορά των εκθεμάτων προς/ από την Μόσχα. με την εντολή και δια λογαριασμό της Ελληνικής εταιρείας, η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΕ, ανέλαβε την εξολοκλήρου διοργάνωση της συμμετοχής του ομίλου εταιριών Dionyssomarble στην έκθεση «International exhibition of stone, Moscow».

11 ΠΕΛΑΤΗΣ : Η «ΗΦΑΙΣΤΟΣ Εξαρτήματα Αλουμινίου» είναι η πρώτη εταιρία εξαρτημάτων αλουμινίου που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1968. Τα 40 χρόνια παρουσίας της εταιρείας στην αγορά του αλουμινίου είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια εκτενής γκάμα των προϊόντων, που βασίζεται στο κομψό, μοντέρνο design, στην αυξημένη παραγωγικότητα και το χαμηλότερο κόστος. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Πρώτη επαφή /διερεύνηση ενδιαφέροντος/ διοργάνωση επαγγελματικού ταξιδιού στο Κίεβο της Ουκρανίας με στόχο της διείσδυση της ελληνικής εταιρείας «IFESTOS» στην Ουκρανική αγορά. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Μέσα στα πλαίσια της όλης διαδικασίας προκαταρκτικής περιόδου προετοιμασίας του επαγγελματικού ταξιδιού της διοίκησης της εταιρείας «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» στο Κϊεβο της Ουκρανίας, είχε διεξαχθεί σχετική μελέτη /έρευνα αγοράς θυρών, παραθύρων & εξαρτημάτων αλουμινίου, συντάχθηκε σχετική βάση δεδομένων των μεγαλύτερων «παικτών» της αγοράς αυτής (στο σύνολο 50), οργανώθηκε η μεταφορά των δειγμάτων της εταιρείας (τα δείγματα μεταφέρθηκαν στην ώρα τους door to door στους υποψήφιους πελάτες), οργανώθηκαν προγραμματισμένες συναντήσεις με τα διοικητικά στελέχη των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου στην Ουκρανία (στο σύνολο 12 μέσα σε τρεις εργάσιμες ημέρες).

12 ΕΤΑΙΡΕΙΑ: Η "Προσήλι" είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο του ελαιολάδου από το 1920, στα Αθίκια Κορινθίας. Η εταιρεία ασχολείται με την παραγωγή και διάθεση των προϊόντων, που προάγουν την υγιεινή διατροφή και την ποιότητα ζωής. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Μέσα στα πλαίσια της πολιτικής της εξωστρέφειας της εταιρείας και επιδιώκοντας την ανάπτυξη της εμπορικής της δραστηριότητας στην Ρωσία, στην Ουκρανία και σε άλλες χώρες της πρώην Σοβιετικής ένωσης, η εταιρεία «Προσήλι» ανέθεσε στην Οργανωτική ΕΠΕ την προώθηση, προβολή, εύρεση των δυνητικών πελατών καθώς και την αντιπροσώπευσή της στις αναφερθείσες γεωγραφικές περιοχές. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Στα πλαίσια της υφιστάμενης μεταξύ των δυο εταιρειών συνεργασίας σχετικά με την προώθηση, προβολή και εύρεση των δυνητικών πελατών του προϊόντος (ελαιόλαδο) της «Προσήλι» στην Ουκρανική & Ρωσική αγορά, η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΕ έχει πετύχει «χειροπιαστά» αποτελέσματα: Το προϊόν βρίσκεται στα ράφια του δικτύου καταστημάτων «Nature Boutique» Το προϊόν πωλείται μέσω διαδικτυακών καταστημάτων gourmet I-mne

13 ΕΤΑΙΡΕΙΑ: Η Creta Residence είναι μια Ελληνική Μεσιτική – Κατασκευαστική εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στον συγκεκριμένο τομέα από το 1997. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Μέσα στα πλαίσια του επιχειρηματικού ταξιδιού στην έκθεση «Moscow International Property Show», η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΕ μετά από το σχετικό αίτημα της εταιρείας, ανέλαβε την παροχή υπηρεσιών μετάφρασης, διερμηνείας, γραμματειακής υποστήριξης και συνοδείας του της διευθυντρίας της εταιρείας «Creta Residence». ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΕ ανέλαβε και έφερε επιτυχώς εις πέρας τα εξής: Μετάφραση διαφημιστικών φυλλαδίων στην ρωσική γλώσσα Διερμηνεία, συνοδεία και παροχή γραμματειακής υποστήριξης καθόλη την διάρκεια της διεξαγωγής της έκθεσης καθώς και του επαγγελματικού ταξιδιού. Διοργάνωση των προγραμματισμένων συναντήσεων με τα μεσιτικά γραφεία της Μόσχας και διεξαγωγή αυτών.

14 Τουριστική προβολή & Real Estate

15 Έκδοση εντύπων καταλόγων & διανομή αυτών σε κλαδικές εκθέσεις τουρισμού

16

17 Έκδοση εντύπων καταλόγων & διανομή αυτών σε κλαδικές εκθέσεις real estate

18

19 Το τμήμα τουριστικής προβολής της ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΕ ασχολείται ενεργά με την προβολή – προώθηση των επιλεγμένων τουριστικών καταλυμάτων (τύπου βιλλών) στην Ρωσική και Ουκρανική τουριστική αγορά με απώτερο στόχο την εξασφάλιση της αύξησης των κρατήσεων. Τα τουριστικά καταλύματα προβάλλονται ποικιλοτρόπως: Ηλεκτρονική προβολή Γνωστοποίηση και ενημέρωση όλων των τουριστικών πρακτορείων Έκδοση εντύπων καταλόγων Συμμετοχή στις κλαδικές τουριστικές διεθνείς εκθέσεις κ.τ.λ. Ως αποτέλεσμα του συνόλου των ενεργειών προβολής – προώθησης, σύμφωνα με τα στοιχεία από τις κρατήσεις των πελατών μας που διαθέτουμε, ο συνολικός τζίρος των καταλυμάτων που συνεργαζόμαστε, ανέρχεται κατά προσέγγιση στο ποσό των 150 000€

20 ΠΕΛΑΤΗΣ: Το συγκρότημα Καλυψώ Βίλες είναι ιδανικό για ήρεμες και απολαυστικές διακοπές, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για ξεκούραστη διαμονή, για ρομαντικές αποδράσεις, για απολαυστικές διακοπές ή για αξέχαστο μήνα του μέλιτος! ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Μέσα στα πλαίσια της προβολής και προώθησης του τουριστικού καταλύματος «CALYPSO VILLAS» στην ρωσική τουριστική αγορά καθώς και στα πλαίσια της συμμετοχής του συγκροτήματος στην έκθεση, η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΕ ανέλαβε την παροχή υπηρεσιών μετάφρασης, διερμηνείας, γραμματειακής υποστήριξης, καθώς και τη συνοδεία καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού από έμπειρο στέλεχος της ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ με γνώση του αντικειμένου. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΕ έφερε επιτυχώς εις πέρας εκτός την παροχή των προαναφερθέντων υπηρεσιών, την μεταφορά των διαφημιστικών δώρων, την οργάνωση και την υλοποίηση των προγραμματισμένων συναντήσεων με τους τουριστικούς πράκτορες της Ρωσίας.

21 Οικονομικές σχέσεις Ελλάδος-Ρωσίας Οι ελληνορωσικές οικονομικές σχέσεις αναπτύσσονται τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότερο και έχουν πλέον καλύψει τους περισσότερους τομείς της ελληνικής οικονομίας όπως τον τουρισμό, την αγορά ακινήτων, την ενεργειακή πολιτική, αγροτικό τομέα κ.α. Ο όγκος των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ Ελλάδας-Ρωσίας τα τελευταία χρόνια έχει καταγράψει ραγδαία άνοδο και αυξάνεται συνεχώς. Τα νέα οικονομικά και πολιτικά δεδομένα δημιούργησαν την ανάγκη για καθημερινές γλωσσικές επαφές με το ρωσόφωνο κοινό (επιχειρηματικό και μη). Έτσι και η «ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΕ», διαθέτοντας έμπειρα ρωσόφωνα στελέχη, έχει συμβάλλει ενεργά στην διεκπεραίωση των εμπορικών δραστηριοτήτων των Ρώσων και Ελλήνων επιχειρηματιών και την εκπλήρωση των επαγγελματικών τους στόχων, δίνοντας το πλεονέκτημα για περισσότερες εργασιακές ευκαιρίες σε μια διευρυμένη εμπορική αγορά. Η «ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΕ» συμμετέχει ενεργά στην υλοποίηση των στόχων σας είτε ως οργανωτής, είτε προσφέροντας συνοδευτικές υπηρεσίες (μεταφράσεις/διερμηνείες, εμπορικές διαπραγματεύσεις, γραμματειακή υποστήριξη, προβολή – προώθηση, εκπροσώπηση κ.τ.λ.), αποκτώντας ολοένα και περισσότερες γνώσεις και εμπειρίες και διευρύνοντας συνεχώς το δίκτυο συνεργασιών, αυξάνοντας το κύρος της.


Κατέβασμα ppt "Η εταιρεία «ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΕ» ιδρύθηκε το 2003 με έδρα στη Θεσσαλονίκη και γραφεία στην Αθήνα, Μόσχα και Κίεβο. Ένας από τους βασικότερους άξονες των δραστηριοτήτων."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google