Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Τσάτσου Σοφία ΠΕ70 Και οι μαθητές του Α1 2 ο Δημοτικό Σχολείο Περαίας Θεσσαλονίκη.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Τσάτσου Σοφία ΠΕ70 Και οι μαθητές του Α1 2 ο Δημοτικό Σχολείο Περαίας Θεσσαλονίκη."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Τσάτσου Σοφία ΠΕ70 Και οι μαθητές του Α1 2 ο Δημοτικό Σχολείο Περαίας Θεσσαλονίκη

2 >( Χρίστος Λ. Τσολάκης, Το Παραμυθόσπιτο της Αλφαβήτας, Μαρία Δημάση, Αιμιλία Κέκια) >(Άννα Κουτσούρη, Δημιουργικές δραστηριότητες και διαδικασίες μάθησης)

3 Οι μαθητές έχοντας καρτέλες με γράμματα φτιάχνουν συλλαβές και λέξεις… Βρίσκουμε λέξεις με τις καρτέλες και τις παρουσιάζουμε… Φτιάχνουμε το σώμα της Αλφαβηταρούσας, βάζοντας στη σειρά τα 24 γράμματα της αλφαβήτας… Το αλφαβη τάρι της θάλασ σας

4 Με τις καλτσόκουκλες φτιάχνουμε ολόκληρες λέξεις!!! Κο Κα Κε Κι ‘’Γεμίζουμε ‘’ τα γράμματα με ζυμαρικά, όσπρια… ‘’Με τα δυο χεράκια πλάθω γραμματάκια…’’

5 Ας σκεφτώ λέξεις από… γ !!! Τραγουδάμε το αλφάβητο με συνοδεία κρουστών… Το ‘’ξυστό’’ είναι μια μέθοδος για να σχεδιάσουμε γράμματα!!!

6 Τα γράμματα πάνε εκδρομή!!! Χαλί δραστηριοτήτων… Θεατρικό παιχνίδι: > Φ φ

7 …Και με το σώμα μας φτιάχνουμε τα γράμματα της αλφαβήτας… Για το τέλος … λίγο δραματοποίηση!!! Είμαι το –ς. Φεύγω, γιατί δεν έχω θέση στην αλφαβήτα!! Εμείς μένουμε. Είμαστε τα Σ,σ! Παίζουμε και επιτραπέζια με την αλφαβήτα!!!


Κατέβασμα ppt "Τσάτσου Σοφία ΠΕ70 Και οι μαθητές του Α1 2 ο Δημοτικό Σχολείο Περαίας Θεσσαλονίκη."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google