Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μια παρουσίαση των νέων δυνατοτήτων. PowerPoint 2007 Αυτή η παρουσίαση επιδεικνύει τις νέες δυνατότητες του PowerPoint μέσω παραδειγμάτων. Μπορείτε να.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μια παρουσίαση των νέων δυνατοτήτων. PowerPoint 2007 Αυτή η παρουσίαση επιδεικνύει τις νέες δυνατότητες του PowerPoint μέσω παραδειγμάτων. Μπορείτε να."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Μια παρουσίαση των νέων δυνατοτήτων

2 PowerPoint 2007 Αυτή η παρουσίαση επιδεικνύει τις νέες δυνατότητες του PowerPoint μέσω παραδειγμάτων. Μπορείτε να την προβάλετε σε προβολή παρουσίασης ή να πλοηγηθείτε στις διαφάνειες σε κανονική προβολή. Αυτές οι διαφάνειες έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρουν εξαιρετικές ιδέες για τις παρουσιάσεις που θα δημιουργήσετε στο PowerPoint 2007! Κείμενο, γραφικά & εικόνεςSmartArtΘέματα και γρήγορα στυλΝέες διατάξεις

3

4 Ανώτερο κείμενο Το κείμενο στο PowerPoint 2007 ξέρει νέα τεχνάσματα. Υπάρχουν εύχρηστες δυνατότητες, όπως η διακριτή διαγραφή, και δυνατότητες για προχωρημένους, όπως ο έλεγχος της απόστασης των χαρακτήρων. Επίσης, θα διασφαλίσετε βέλτιστη εμφάνιση με απαλές σκιάσεις και δυνατότητα τοποθέτησης των στυλ του “WordArt” στο κείμενο της διαφάνειάς σας. Α π όσταση μεταξύ των χαρακτήρων Διαγραμμάτωση Διακριτή διαγραφή Με στυλ υ π ογράμμισης

5 Η δύναμη των γραφικών OfficeArt Εντυπωσιάστε με γραφικά εξαιρετικής εμφάνισης. Το PowerPoint διευκολύνει τη δημιουργία οπτικών στοιχείων τα οποία στο παρελθόν απαιτούσαν πολλές εφαρμογές για να επιτευχθούν. Εφαρμόστε εύκολα απαλές σκιάσεις, αντανακλάσεις, λάμψεις, κορνίζες, 3Δ και πολλά άλλα! Απαλή σκίαση Κορνίζα

6 Φανταστείτε κάτι τέτοιο… Μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα πράγματα με τις εικόνες στο PowerPoint 2007. Αλλάξτε εύκολα το χρώμα ή το σχήμα του πλαισίου των εικόνων. Όλα τα εφέ του OfficeArt μπορούν να εφαρμοστούν σε μια εικόνα, – ακόμα και το 3Δ!

7

8 Δώστε του εικόνα! Η δυνατότητα SmartArt μετατρέπει τις κουκκίδες σας σε γραφικά με ένα κλικ. Μπορείτε ακόμα να αλλάξετε τη διάταξη του γραφικού σας για να βρείτε ακριβώς τον σωστό τρόπο να εκφράσετε την ιδέα σας. Επιχειρηματική διαδικασία ΛειτουργίαΥποστήριξηΒελτιστοποίησηΑλλαγή

9

10

11

12 Συντονιστείτε με τα θέματα! Τα θέματα του Office προσφέρουν εύκολο συνδυασμό χρωμάτων, γραμματοσειρών και εφέ γραφικών για εφαρμογή στην παρουσίασή σας. Όλα όσα εισάγετε στην παρουσίασή σας θα αποκτήσουν αυτόματα στυλ που να ταιριάζει στο σύνολο.

13 Word και Excel! Τώρα το PowerPoint κάνει κοινή χρήση ενός κοινού συνόλου “θεμάτων του Office” με το Word και το Excel, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε έγγραφα και υπολογιστικά φύλλα που να ταιριάζουν με την παρουσίασή σας για “εντυπωσιακή” εμφάνιση.

14 Αναμείξτε τα! Τα θέματα του Office επιδέχονται απεριόριστες προσαρμογές. Μπορείτε να αναμείξετε και να συνδυάσετε τα χρώματα, τις γραμματοσειρές και τα εφέ από διάφορα θέματα.

15 Γρήγορα στυλ Υπάρχει ένα φάσμα στυλ σχεδίασης για κάθε γράφημα, διάγραμμα, πίνακα ή εικόνα που προσθέτετε στην παρουσίασή σας. Με ένα κλικ μπορείτε να μεταβείτε από το απλό στο εντυπωσιακό ή σε κάτι ενδιάμεσο. 1 2345 1 2345 1 2345 123 123 123

16

17 Τέλεια διαφάνεια! Το PowerPoint διαθέτει νέες διατάξεις που προσφέρουν περισσότερους τρόπους παρουσίασης των λέξεων, των εικόνων και των μέσων σας. Όλα όσα προσθέτετε στα σύμβολα κράτησης θέσης στη διάταξη διευθετούνται τέλεια αυτόματα.

18 Τακτοποιήστε το όπως θέλετε Με τις προσαρμοσμένες διατάξεις, σχεδιάζετε τις δικές σας διευθετήσεις διαφανειών. Μπορείτε να δημιουργήσετε νέα είδη εγγράφων με το PowerPoint. Δημιουργήστε εύκολα οτιδήποτε, από επιχειρηματικά βιβλία παρουσίασης μέχρι οικογενειακά άλμπουμ φωτογραφιών.


Κατέβασμα ppt "Μια παρουσίαση των νέων δυνατοτήτων. PowerPoint 2007 Αυτή η παρουσίαση επιδεικνύει τις νέες δυνατότητες του PowerPoint μέσω παραδειγμάτων. Μπορείτε να."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google