Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΕΝΟΤΗΤΑ 1 – Κεφάλαιο 3: Εργονομία Λέξεις Κλειδιά: Εργονομία Σωστή στάση εργασίας στο PC, Τι να προσέχω, Οθόνη - Ανάλυση Οθόνη - Μέγεθος Εργονομία Η Εργονομία.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΕΝΟΤΗΤΑ 1 – Κεφάλαιο 3: Εργονομία Λέξεις Κλειδιά: Εργονομία Σωστή στάση εργασίας στο PC, Τι να προσέχω, Οθόνη - Ανάλυση Οθόνη - Μέγεθος Εργονομία Η Εργονομία."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΕΝΟΤΗΤΑ 1 – Κεφάλαιο 3: Εργονομία Λέξεις Κλειδιά: Εργονομία Σωστή στάση εργασίας στο PC, Τι να προσέχω, Οθόνη - Ανάλυση Οθόνη - Μέγεθος Εργονομία Η Εργονομία μελετά τις μεθόδους με τις οποίες σχεδιάζονται οι διάφορες συσκευές, τα εργαλεία και οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιεί ο άνθρωπος καθώς και τη διάταξη και τοποθέτησή τους στο χώρο εργασίας ώστε να αποβούν ευχάριστα και αποδοτικά σε αυτόν, χωρίς όμως να βλάψουν την υγεία του. Με άλλα λόγια η Εργονομία ασχολείται με τον τρόπο με τον οποίο ο άνθρωπος βρίσκεται σε αρμονία με το περιβάλλον του καθώς και με τα αντικείμενα με τα οποία έρχεται σε καθημερινή επαφή..

2 ΕΝΟΤΗΤΑ 1 – Κεφάλαιο 2: To υλικό του υπολογιστή Η σωστή στάση εργασίας στον υπολογιστή Λέξεις Κλειδιά: Εργονομία Σωστή στάση εργασίας στο PC, Τι να προσέχω, Οθόνη - Ανάλυση Οθόνη - Μέγεθος

3 ΕΝΟΤΗΤΑ 1 – Κεφάλαιο 2: To υλικό του υπολογιστή Τι να προσέχω …. Λέξεις Κλειδιά: Εργονομία Σωστή στάση εργασίας στο PC, Τι να προσέχω, Οθόνη - Ανάλυση Οθόνη - Μέγεθος Να μην υπάρχουν ανακλάσεις από το φως στην οθόνη. Η εικόνα να είναι σταθερή. Το πάνω μέρος της οθόνης να είναι στο ίδιο ύψος με τα μάτια μας. Τα χαρακτηριστικά της οθόνης (ανάλυση, φωτεινότητα) να είναι ρυθμισμένα με βάση τις ανάγκες μας.

4 ΕΝΟΤΗΤΑ 1 – Κεφάλαιο 2: To υλικό του υπολογιστή Οθόνη - Ανάλυση Λέξεις Κλειδιά: Εργονομία Σωστή στάση εργασίας στο PC, Τι να προσέχω, Οθόνη - Ανάλυση Οθόνη - Μέγεθος

5 ΕΝΟΤΗΤΑ 1 – Κεφάλαιο 2: To υλικό του υπολογιστή Οθόνη - Μέγεθος Λέξεις Κλειδιά: Εργονομία Σωστή στάση εργασίας στο PC, Τι να προσέχω, Οθόνη - Ανάλυση Οθόνη - Μέγεθος Το μέγεθος μιας οθόνης μετριέται με το μήκος της διαγωνίου της οθόνης σε ίντσες. Η ίντσα είναι μονάδα μέτρησης μήκους και ισούται με 2,54εκ Μια οθόνη λοιπόν 20¨ έχει μήκος διαγωνίου 50εκ


Κατέβασμα ppt "ΕΝΟΤΗΤΑ 1 – Κεφάλαιο 3: Εργονομία Λέξεις Κλειδιά: Εργονομία Σωστή στάση εργασίας στο PC, Τι να προσέχω, Οθόνη - Ανάλυση Οθόνη - Μέγεθος Εργονομία Η Εργονομία."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google