Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ

2 Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ

3 ΕΓΩ

4 Λιγα λογια ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ
Λιγα λογια ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ Γεια σας είμαι η Σελίνα και είμαι 12 χρονών. Πάω έκτη τάξη .Το αγαπημένα μου μάθημα είναι η Ιστορία και η Γλώσσα .Πηγαίνω στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης και έχω για δασκάλα την Ελένη Μπούσια .

5 εικονες

6 ΕΓΩ Μου αρέσουν τα κουταβάκια , ακούω pop μουσική . Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το πορτοκαλί , το μοβ και το λαχανί .Επίσης το αγαπημένο μου φαγητό είναι ο μουσακάς ενώ οι αγαπημένες μου πίτες είναι η τυρόπιτα και η κολοκυθόπιτα. Τρελαίνομαι για γλυκά όπως η τούρτα σοκολάτα και από πάνω σιρόπι σοκολάτας .Μιαμμ !!!! .

7 εικονες

8 ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ Το άθλημα που μου αρέσει είναι το βόλεϊ και μπάσκετ . Ο αγαπημένος μου ζωγράφος είναι ο Ντα βίντσι και ο αγαπημένος μου γλύπτης είναι ο Μπερνίνι .Οι ταινίες που μου αρέσουν είναι όλες οι παιδικές και μερικές ρομαντικές. Τα αγαπημένα μου βιβλία είναι τα Μυστικά και Ψέματα , Ο Μικρός Νικόλας και Άνοιξη στο μπαλκόνι.

9 ΕΙΚΟΝΕς

10 ΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ Όταν μεγαλώσω θέλω να βρω ένα επάγγελμα που να μου αρέσει και να είμαι άριστη σε αυτό .Εύχομαι να ακολουθήσω τον σωστό δρόμο στη ζωή μου .Επίσης ονειρεύομαι να ταξιδέψω σε πλοίο και αεροπλάνο.

11 εικονες

12 Εγω ειμαι αυτη !!!!!!!!!!


Κατέβασμα ppt "Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google