Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο!

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ασφάλεια στο Διαδίκτυο!"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ασφάλεια στο Διαδίκτυο!
Βοηθάει άραγε το Διαδίκτυο την καθημερινή μας ζωή ή όχι;

2 Τι ονομάζουμε ‘’Διαδίκτυο;’’
Το Διαδίκτυο συνδέει διάφορα δίκτυα και ανεξάρτητους υπολογιστές μεταξύ απ’ όλα τα μέρη του κόσμου μεταξύ τους ,έτσι ώστε να σχηματίζουν ένα ενιαίο δίκτυο.

3 Πλεονεκτήματα Δικτύου
Το Δίκτυο έχει πολλά πλεονεκτήματα . Για παράδειγμα: Μπορείς να επικοινωνήσεις με κάποιον γρηγορότερα και να ανταλλάξετε απόψεις και δεδομένα ή ακόμα να κάνετε μαζί κάποια εργασία.Επίσης βοηθάει στη εξοικονόμηση χρημάτων και είναι αξιόπιστο.

4 Μειονεκτήματα Διαδικτύου
Το Διαδίκτυο,πέρα απ’ όλα τα θετικά που σου προσφέρει,μπορεί να σε βάλλει σε κινδύνους ή να κολλάει συνεχώς εξαιτίας κάποιων ιών και να χαλάσει ο υπολογιστής σου.Επίσης,κάποιες φορές επικοινωνείς με κάποιο κορίτσι της ‘’ηλικίας’’ σου και σου ζητάει να το συναντήσεις.Με αυτό τον τρόπο,έχουν χαθεί πολλά παιδιά από όλο τον κόσμο!

5 Πρόσεχε με ποιον μιλάς στο Διαδίκτυο!

6 ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!

7 Μπορεί το Διαδίκτυο να ωφελεί αρκετά τον άνθρωπο,όμως θα πρέπει ο άνθρωπος να προστατεύεται και να ξέρει να χειρίζεται σωστά το Διαδίκτυο,έτσι ώστε να μην πέφτει σε ‘’παγίδες’’ και βάζει την ζωή του σε κίνδυνο! Πολλά παιδιά αγνοούνται μέχρι και σήμερα εξαιτίας του Διαδικτύου…άλλα,δεν μπορούν να προστατευτούν και χάνουν τις ζωές τους ή κακοποιούνται πολύ άσχημα..Πρέπει να μάθουν ΟΛΟΙ οι άνθρωποι την ΣΩΣΤΗ χρήση του Διαδικτύου!


Κατέβασμα ppt "Ασφάλεια στο Διαδίκτυο!"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google