Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

European Students of Industrial Engineering and Management www.estiem.org ESTIEM ESTIEM European Students of Industrial Engineering and Management LG Chios.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "European Students of Industrial Engineering and Management www.estiem.org ESTIEM ESTIEM European Students of Industrial Engineering and Management LG Chios."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 European Students of Industrial Engineering and Management www.estiem.org ESTIEM ESTIEM European Students of Industrial Engineering and Management LG Chios «Η ESTIEM είναι ένα συναρπαστικό δίκτυο από ανοιχτόμυαλους φοιτητές με μια επαγγελματική προσέγγιση!"

2 European Students of Industrial Engineering and Management www.estiem.org European Students of Industrial Engineering and Management www.estiem.org Εισαγωγή Η οργάνωση ESTIEM δημιουργήθηκε για να βελτιώσει την επικοινωνία και τη συνεργασία ανάμεσα στους φοιτητές και τους θεσμούς της τεχνολογίας στην Ευρώπη εντός του τομέα της Βιομηχανικής Μηχανικής και Διοίκησης (IEM). Η ιδέα IEM βασίζεται στο συνδυασμό της κατανόησης της τεχνολογίας με τις δεξιότητες διαχείρισης. Οι μελέτες παρέχουν αναλυτικές ικανότητες, γνώσεις μηχανικής και πρακτικές διαχείρισης εμπειρίες, οι οποίες καθιστούν IEM φοιτητές πολύτιμους επειδή είναι σε θέση να ασκούν τις δραστηριότητές τους, ενώ η κατανόηση της υποκείμενης τεχνολογίας. Καθώς η ζήτηση για διεθνοποίηση στην ενοποίηση της Ευρώπης είναι συνεχώς αυξανόμενη, νέοι άνθρωποι με ευρωπαϊκό προσανατολισμό και εμπειρία θα είναι πλέον απαραίτητοι.

3 European Students of Industrial Engineering and Management www.estiem.org European Students of Industrial Engineering and Management www.estiem.org Η ESTIEM είναι η μοναδική πανευρωπαϊκή οργάνωση των IEM και αντιπροσωπεύει σήμερα μέσω των 65 μέλη- ομάδες άνω των 45000 φοιτητών σε 24 χώρες. Ιδρύθηκε το 1990, αποσκοπεί στη δημιουργία και την προώθηση των διασυνδέσεων μεταξύ των φοιτητών των IEM. Οι πολυεθνικές ομάδες οργανώνουν ένα ευρύ πεδίο εφαρμογής πανευρωπαϊκών δραστηριοτήτων όπως ανταλλαγές, συνέδρια, διαγωνισμούς, διαλέξεις και workshops. Αυτό καθιστά την ESTIEM ένα μοναδικό δίκτυο που συνδέει τους ανθρώπους με διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο και εμπειρίες! Γενικά

4 European Students of Industrial Engineering and Management www.estiem.org European Students of Industrial Engineering and Management www.estiem.org Σκοπός & όραμα Η ESTIEM συνεργάζεται με αρκετές πολυεθνικές εταιρείες που αναζητούν ένα στόχο όπου πληροί το κοινό συμφέρον των φοιτητών της ESTIEM και αυτό των εταιρειών. Πιστεύουμε ότι τα συμφέροντα της εταιρείας και του φοιτητή συσπειρώνονται σε μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία. Στόχος είναι να προωθήσει τις επαφές, την επικοινωνία και την προβολή των IEM φοιτητών. Μέσω συγκεκριμένων διαύλων επικοινωνίας οι φοιτητές είναι σε θέση να αποκτήσουν νέες επαγγελματικές γνώσεις από τον τωρινό επιχειρηματικό κόσμο, καθώς και οι εταιρείες να μπορούν παρουσιάσουν οι ίδιες τον εργοδότη της επιλογής τους. Παρόμοιοι οργανισμοί και ιδρύματα παρέχουν στήριξη ακαδημαϊκής αξίας στην ESTIEM, σε μία διαπολιτισμική βάση. Προσφέρουμε πολλές ευκαιρίες για αλληλεπίδραση με τις εταιρείες, όπου οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν εταιρείες ή προϊόντα πιο διεξοδικά.


Κατέβασμα ppt "European Students of Industrial Engineering and Management www.estiem.org ESTIEM ESTIEM European Students of Industrial Engineering and Management LG Chios."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google