Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΣΟΡΑΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΗ Ε’1 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΣΟΡΑΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΗ Ε’1 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΣΟΡΑΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΗ Ε’1 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

2 5 ΤΡΟΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

3 1ος τρόπος Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα  για να βοηθήσω το περιβάλλον, Η αρχή μπορεί να γίνει με την εγγραφή μας σε μια οργάνωση που έχει σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος. Μετά πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε  ανακύκλωση στο χαρτί, γυαλί, αλουμίνιο αλλά και πλαστικό γιατί όλοι μπορούμε στα σπίτια μας να ξεχωρίσουμε τα προηγούμενα από τα υπόλοιπα σκουπίδια και να τα πετάξουμε στους ειδικούς κάδους.

4 2ος τρόπος Επίσης η μείωση σπατάλης σε νερό, ρεύμα θα μας εξοικονομήσει πέρα από αρκετά χαμένα λεφτά και την δυνατότητα να μην τα στερηθούμε όλοι μας στο μέλλον.

5 3ος τρόπος Ένας άλλος τομέας που θα μπορούσαμε όλοι να συμβάλλουμε είναι δεντροφύτευση. Αυτό μπορούμε να το κάνουμε  είτε στη αυλή μας αλλά πολύ περισσότερο κοντά στο δάσος που ίσως είχε υποφέρει κάποτε από κάποια πυρκαγιά.

6 4ος τρόπος Η οικονομία και στη βενζίνη γιατί οι άσκοπες μετακινήσεις επιβαρύνουν και την τσέπη μας αλλά και το περιβάλλον

7 5ος τρόπος Όταν βάζουμε πλυντήριο, φροντίζουμε να είναι γεμάτο. Προτιμάμε να πλένουμε σε μέτρια θερμοκρασία. Αν το πλυντήριο έχει πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας, προτίμησέ το. Έτσι θα εξοικονομήσουμε ρεύμα και νερό.


Κατέβασμα ppt "ΣΟΡΑΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΗ Ε’1 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google