Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΡΑΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΗ Ε’1 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΡΑΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΗ Ε’1 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΡΑΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΗ Ε’1 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

2 5 ΤΡΟΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

3 1 ος τρόπος  Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα για να βοηθήσω το περιβάλλον, Η αρχή μπορεί να γίνει με την εγγραφή μας σε μια οργάνωση που έχει σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος. Μετά πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε ανακύκλωση στο χαρτί, γυαλί, αλουμίνιο αλλά και πλαστικό γιατί όλοι μπορούμε στα σπίτια μας να ξεχωρίσουμε τα προηγούμενα από τα υπόλοιπα σκουπίδια και να τα πετάξουμε στους ειδικούς κάδους.

4 2 ος τρόπος  Επίσης η μείωση σπατάλης σε νερό, ρεύμα θα μας εξοικονομήσει πέρα από αρκετά χαμένα λεφτά και την δυνατότητα να μην τα στερηθούμε όλοι μας στο μέλλον.

5 3 ος τρόπος  Ένας άλλος τομέας που θα μπορούσαμε όλοι να συμβάλλουμε είναι δεντροφύτευση. Αυτό μπορούμε να το κάνουμε είτε στη αυλή μας αλλά πολύ περισσότερο κοντά στο δάσος που ίσως είχε υποφέρει κάποτε από κάποια πυρκαγιά.

6 4 ος τρόπος  Η οικονομία και στη βενζίνη γιατί οι άσκοπες μετακινήσεις επιβαρύνουν και την τσέπη μας αλλά και το περιβάλλον

7 5 ος τρόπος  Όταν βάζουμε πλυντήριο, φροντίζουμε να είναι γεμάτο. Προτιμάμε να πλένουμε σε μέτρια θερμοκρασία. Αν το πλυντήριο έχει πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας, προτίμησέ το. Έτσι θα εξοικονομήσουμε ρεύμα και νερό.


Κατέβασμα ppt "ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΡΑΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΗ Ε’1 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google