Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΞΑΡΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ  114 μαθητές και 13 εκπαιδευτικοί  έτος ίδρυσης: 1980.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΞΑΡΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ  114 μαθητές και 13 εκπαιδευτικοί  έτος ίδρυσης: 1980."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΞΑΡΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ  114 μαθητές και 13 εκπαιδευτικοί  έτος ίδρυσης: 1980

2 Η Ελλάδα – Η Κρήτη – το χωριό Κοξαρέ του Ρεθύμνου : Το χωριό, όπου βρίσκεται το σχολείο μας ανήκει στο Δήμο Αγίου Βασιλείου νομού Ρεθύμνης. Απέχει από την πόλη περίπου 20 χιλιόμετρα και συγκεντρώνει μαθητές που κατοικούν στα κεντρικά και νότια του νομού. Δεν είναι παραθαλάσσιο και γι’ αυτό το χειμώνα έχει πολύ κρύο και υγρασία! Ως σχολείο, έχουμε παράδοση στα πολιτιστικά και περιβαλλοντ- ικά προγράμματα, όπως επίσης και στις συνεργασίες και ανταλλαγές με άλλα ευρωπαϊκά και μή σχολεία!

3 Το σχολείο μας… εξωτερικά!  το κεντρικό κτίριο: το κτίριο με τα εργαστήρια και την αίθουσα προβολών:

4 Το σχολείο μας… εξωτερικά! οι προαύλιοι χώροι:

5 Το σχολείο μας… εξωτερικά! ο χώρος των αθλητικών δραστηριοτήτων: ένας «πράσινος» χώρος ξεκούρασης…:

6 η δανειστική βιβλιοθήκη:

7

8

9 σκοπεύουμε να αλλάξουμε βάφοντας με χρώμα, φυτεύοντας με λουλούδια, καθαρίζοντας από τα σκουπίδια τα εξής σημεία του σχολείου μας: τα κάγκελα στην πίσω αυλή: τη δεξαμενή νερού στο προαύλιο:

10 σκοπεύουμε να αλλάξουμε βάφοντας με χρώμα, φυτεύοντας με λουλούδια, καθαρίζοντας από τα σκουπίδια τα εξής σημεία του σχολείου μας: το παρτέρι δίπλα στο γήπεδο: τις τάξεις και τα θρανία μας:

11 σκοπεύουμε να αλλάξουμε βάφοντας με χρώμα, φυτεύοντας με λουλούδια, καθαρίζοντας από τα σκουπίδια τα εξής σημεία του σχολείου μας: τον εξωτερικό βρώμικο τοίχο, όπου γράφουμε τα ονόματά μας: τον εξωτερικό καθαρό τοίχο, όπου θα ζωγραφίσουμε εμπνευσμένοι από το έργο:


Κατέβασμα ppt "ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΞΑΡΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ  114 μαθητές και 13 εκπαιδευτικοί  έτος ίδρυσης: 1980."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google