Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πως πέρασα το καλοκαίρι 1 ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης 204-2015 Τάξη E2 Κατερίνα Γαλλιού.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πως πέρασα το καλοκαίρι 1 ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης 204-2015 Τάξη E2 Κατερίνα Γαλλιού."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Πως πέρασα το καλοκαίρι 1 ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης 204-2015 Τάξη E2 Κατερίνα Γαλλιού

2 Πως πέρασα το καλοκαίρι  Το καλοκαίρι πέρασα πολύ ωραία…  Πήγα στην Αγία Τριάδα που είναι κοντά στην Περαία, για μπάνια.  Μετά πήγαμε στο χωριό της γιαγιάς μου για μερικές μέρες.  Μια μέρα επισκεφτήκαμε τα μοναστήρια των Μετεώρων.

3 Πως πέρασα το καλοκαίρι  Στην Αγία Τριάδα πέρασα καταπληκτικά.  Έκανα καινούριους φίλους, έτρωγα κάθε μέρα παγωτά και έκανα συνέχεια ποδήλατο.  Επίσης και το πρωί και το απόγευμα έκανα μπάνιο στην θάλασσα.  Κάθε βράδυ στις 9:00 έβλεπα ταινία στην στρατιωτική λέσχη.

4 Πως πέρασα το καλοκαίρι  Στο χωριό παίζαμε όλη την ημέρα στην εξοχή, κάναμε ποδήλατο και βλέπαμε λίγο τηλεόραση..

5 Πως πέρασα το καλοκαίρι  Μια μέρα πήγαμε μια εκδρομή από τη Θεσσαλονίκη, στα μοναστήρια των Μετεώρων με τους γονείς μου και τη γιαγιά και τον παππού.  Όταν φτάσαμε στους βράχους με τα μοναστήρια, κατεβήκαμε από το αυτοκίνητο και ανεβήκαμε σε τρία μοναστήρια με πολλά σκαλοπάτια.  Ήταν πολύ ωραία…

6 Πως πέρασα το καλοκαίρι

7 1ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης 2014-2015 Τάξη E2 Κατερίνα Γαλλιού


Κατέβασμα ppt "Πως πέρασα το καλοκαίρι 1 ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης 204-2015 Τάξη E2 Κατερίνα Γαλλιού."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google