Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

RIO DE JANEIRO.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "RIO DE JANEIRO."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 RIO DE JANEIRO

2 Γενικές Πληροφορίες Θαυμάσια πόλη! Έτσι αποκαλούν το Ρίο Ντε Τζανέιρο οι ντόπιοι (Cidade Maravilhosa) και δεν έχουν άδικο. Μια δαντελωτή ακτογραμμή που ενώνει τη στεριά με το βαθύ μπλε της θάλασσας, ένα φυσικό τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς και η εικόνα μιας σύγχρονης μεγαλούπολης με πανύψηλα κτίρια συγκλίνουν όποιον την επισκεφτεί.

3 Αξιοθέατα της πόλης To Άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή «Χριστός» - το πασίγνωστο άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή. Η παραλία Κόπα Καμπάνα (Copacabana) είναι η διασημότερη παραλία με 4,5 χλμ. μήκος, μπροστά από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές στον κόσμο. Η παραλία Ιπανίμα (Ipanema) είναι η πιο πλούσια και κομψή παραλία του Ρίο

4 Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟ ΡΙΟ Η παραλία στην Κόπα Καμπάνα, που έχει μήκος 4,5 χλμ Η παραλία στην Κόπα Καμπάνα, που έχει μήκος 4,5 χλμ. και απλώνεται ακριβώς μπροστά από την πυκνοκατοικημένη πόλη, είναι η γνωστότερη και πιο πολύ φωνογραφημένη του κόσμου. Μοναδική εμπειρία το καρναβάλι του Ρίου που το έχει κάνει διάσημο σε όλων τον πλανήτη. Πλήθος κόσμου παρασύρεται από τους ξέφρενους ρυθμούς και για μέρες ολόκληρες χορεύει και γελάει, λαμβάνοντας μέρος στην ωραιότερη, ίσως, γιορτή του κόσμου.

5 ΣΟΦΙΑ ΧΑΤΖΙΚΟΥ Β4


Κατέβασμα ppt "RIO DE JANEIRO."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google