Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας. Τραλαλί, τραλαλό, τι ωραία που είμαι εδώ ! Πρέπει να βιαστώ! Έρχεται βροχή και δεν θα προλάβω! Ουφφφ… Τελειώνω σε λίγο!

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας. Τραλαλί, τραλαλό, τι ωραία που είμαι εδώ ! Πρέπει να βιαστώ! Έρχεται βροχή και δεν θα προλάβω! Ουφφφ… Τελειώνω σε λίγο!"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας

2 Τραλαλί, τραλαλό, τι ωραία που είμαι εδώ ! Πρέπει να βιαστώ! Έρχεται βροχή και δεν θα προλάβω! Ουφφφ… Τελειώνω σε λίγο!

3 Πήγαινε-έλα! Κουράστηκα πια! Δεν αντέχω άλλοοοο! Τραλαλί, τραλαλό, τι ωραία που είμαι εδώ! Τραλαλί, τραλαλό, βράδιασε, πάω να κοιμηθώ!

4

5 Ααα,τι ωραία που είμαι στο ζεστό σπιτάκι μου! Καλέ μου γείτονα, σε παρακαλώ, δώσε μου κάτι να φάω γιατί όλα τα φύλλα έχουν ξεραθεί και δεν υπάρχει τροφή πουθενά! Καλά! Όλο το καλοκαίρι τι έκανες? Ααα,το καλοκαίρι δεν πρόλαβα να μαζέψω τροφές γιατί είχα πολύ κέφι και τραγούδαγα όλη μέρα

6 Ε! Αφού τραγούδαγες το καλοκαίρι,ήρθε τώρα ο καιρός να χορέψεις! Χι,χι,χι! Με λίγα λόγια: Να φροντίζεις πάντα για το μέλλον, ειδικά όταν γνωρίζει από πριν τις ανάγκες που θα προκύψουν. Ή όπως λέει και μία παροιμία : >.

7 Επιμέλεια: Ματίνα Βασιλείου Βρανά Ελένη Μουσέτη Μαρία Σχολική εργασία πληροφορικής. Γ’ Γυμνασίου 2012-2013


Κατέβασμα ppt "Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας. Τραλαλί, τραλαλό, τι ωραία που είμαι εδώ ! Πρέπει να βιαστώ! Έρχεται βροχή και δεν θα προλάβω! Ουφφφ… Τελειώνω σε λίγο!"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google