Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το βίντεο ξεκινάει με ένα διαστημόπλοιο το οποίο κατευθύνεται προς την γη! Όταν καταφθάνει αφήνει στην γη μερικά γατάκια! Οι άνθρωποι που βρίσκονται εκεί,

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το βίντεο ξεκινάει με ένα διαστημόπλοιο το οποίο κατευθύνεται προς την γη! Όταν καταφθάνει αφήνει στην γη μερικά γατάκια! Οι άνθρωποι που βρίσκονται εκεί,"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Το βίντεο ξεκινάει με ένα διαστημόπλοιο το οποίο κατευθύνεται προς την γη! Όταν καταφθάνει αφήνει στην γη μερικά γατάκια! Οι άνθρωποι που βρίσκονται εκεί, βλέπουν τα αξιολάτρευτα γατάκια και όλοι παίρνουν από ένα! Ένα γατάκι όμως δεν το παίρνει κανείς και έτσι μένει μόνο του! Περπατάει λίγο και συναντά έναν κεντρικό δρόμο όπου…...

3

4 Πολλά αυτοκίνητα πηγαίνουν πέρα – δώθε! Κάνει μια προσπάθεια να περάσει και τα καταφέρνει αλλά τα καταφέρνει παρά τρίχα. Απέφυγε πολλά αυτοκίνητα που παραλίγο να του κόψουν την κλωστή που τον κρατούσε στην ζωή. Αφού ξανά ανεβαίνει σε ένα άλλο πεζοδρόμιο, συναντά στο βάδισμά του ένα δέντρο, στο οποίο σκαρφαλώνει και ………….

5

6 Καθώς σκαρφαλώνει συναντά πάρα πολλά και διάφορα πουλιά που όλο τον εμποδίζουν μα το γατάκι συνεχίζει και συναντά και πεταλούδες και έντομα και άλλα μικρά ζωάκια ώσπου φτάνει σ’ ένα κλαδί πολύ ψηλά και βλέπει όλη την πόλη μοναχός και νιώθοντας εγκαταλειμμένος.

7


Κατέβασμα ppt "Το βίντεο ξεκινάει με ένα διαστημόπλοιο το οποίο κατευθύνεται προς την γη! Όταν καταφθάνει αφήνει στην γη μερικά γατάκια! Οι άνθρωποι που βρίσκονται εκεί,"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google