Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

«ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ…»  Τα παιδιά στο σχολείο με βρίζουν  Οι γονείς μου χώρισαν  Δεν μπορώ να κάνω εύκολα φίλους 

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "«ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ…»  Τα παιδιά στο σχολείο με βρίζουν  Οι γονείς μου χώρισαν  Δεν μπορώ να κάνω εύκολα φίλους "— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 «ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ…»  Τα παιδιά στο σχολείο με βρίζουν  Οι γονείς μου χώρισαν  Δεν μπορώ να κάνω εύκολα φίλους  Ο πατέρας μου ασκεί βία στο σπίτι  Με πιέζουν να πάρω ναρκωτικά  Άφησα την κοπέλα μου έγκυο  Δεν θέλω να μετακομίσω

3 ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ Ο παρακάτω τρόπος λήψης αποφάσεων προτείνεται για οποιαδήποτε απόφαση καλείται ένας έφηβος να πάρει.  Έρευνα για όλα τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ που πρέπει να γνωρίζει. Όσο καλύτερη πληροφόρηση έχει τόσο ευκολότερα θα φτάσει σε μία σωστή απόφαση.  Εξέταση των ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ. Ποιες επιλογές του δίνονται;  Εξέταση των ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ κάθε επιλογής. Τι θα μπορούσε να συμβεί;  Λήψη της ΑΠΟΦΑΣΗΣ.  Συνειδητοποίηση των ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ.

4 ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ  «ΔΙΑΔΡΟΜΗ»  «ΟΚΑΝΑ»  «ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ»  «ΠΡΟΛΗΨΗ»

5 ΕΡΕΥΝΑ «Γιατί έκανες αυτή την επιλογή;» «Ήταν δύσκολο να διαλέξεις;» «Ποιες είναι οι πιθανές συνέπειες;»

6 Τι είναι πιο σημαντικό σε μια φιλία

7 Αν ήσουν πρωθυπουργός τι θα ήταν πιο σημαντικό για σένα

8 Πού θα αναζητούσες βοήθεια για κάποιο πρόβλημα;

9 Τι θα έκανες αν ο καλύτερος σου φίλος επέμενε να καπνίσεις;


Κατέβασμα ppt "«ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ…»  Τα παιδιά στο σχολείο με βρίζουν  Οι γονείς μου χώρισαν  Δεν μπορώ να κάνω εύκολα φίλους "

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google