Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

1 ο Δημ. Σχ. Αμπελοκήπων. « Οι μικροί γεωργοί » Την Τρίτη 25-11-14 τα τμήματα της Β και Δ τάξης του σχολείου μας πήραν μέρος σε εκπαιδευτικό βιωματικό.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "1 ο Δημ. Σχ. Αμπελοκήπων. « Οι μικροί γεωργοί » Την Τρίτη 25-11-14 τα τμήματα της Β και Δ τάξης του σχολείου μας πήραν μέρος σε εκπαιδευτικό βιωματικό."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 1 ο Δημ. Σχ. Αμπελοκήπων

2 « Οι μικροί γεωργοί » Την Τρίτη 25-11-14 τα τμήματα της Β και Δ τάξης του σχολείου μας πήραν μέρος σε εκπαιδευτικό βιωματικό εργαστήριο με τίτλο : « Οι μικροί γεωργοί » στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος που εκπονούν σε μια προσπάθεια διασύνδεσης του πολύτιμου αγαθού που ονομάζεται νερό με τη γεωργία. Τα παιδιά φύτεψαν, σκάλισαν, πότισαν και ενημερώθηκαν για την ευεργετική δράση του νερού. Αποχώρησαν με την υπόσχεση να φροντίζουν και στο σπίτι τα φυτά που φύτεψαν στα πλαίσια του εκπαιδευτικού εργαστηρίου.

3

4

5

6


Κατέβασμα ppt "1 ο Δημ. Σχ. Αμπελοκήπων. « Οι μικροί γεωργοί » Την Τρίτη 25-11-14 τα τμήματα της Β και Δ τάξης του σχολείου μας πήραν μέρος σε εκπαιδευτικό βιωματικό."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google