Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Εξάσκηση στα Γεωμετρικά Σχήματα Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια κάντε κλικ για συνέχεια.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Εξάσκηση στα Γεωμετρικά Σχήματα Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια κάντε κλικ για συνέχεια."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Εξάσκηση στα Γεωμετρικά Σχήματα Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια κάντε κλικ για συνέχεια

2 κύκλος Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια Ποιο σχήμα είναι; Σκέψου, μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις.

3 τρίγωνο Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια Ποιο σχήμα είναι; Σκέψου, μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις.

4 ορθογώνιο Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια Ποιο σχήμα είναι; Σκέψου, μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις.

5 τετράγωνο Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια Ποιο σχήμα είναι; Σκέψου, μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις.

6 ρόμβος Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια Ποιο σχήμα είναι; Σκέψου, μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις.

7 Η παρουσίαση αυτή έχει εκπαιδευτικό σκοπό, μη εμπορικό. Αν θέλετε να υποβάλλετε κάποιο σχόλιο, παρακαλώ επικοινωνήστε: pasxa.grougia@yahoo.gr (για έξοδο κάντε δεξί κλικ και πατήστε «Τέλος προβολής») Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια Παρακολούθησέ το ξανά


Κατέβασμα ppt "Εξάσκηση στα Γεωμετρικά Σχήματα Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια κάντε κλικ για συνέχεια."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google