Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το Μεγάλο Κατόρθωμα Μαριλίτα Νόνη Ήταν κάποτε μια μέλισσα που κατοικούσε στην ουρά ενός αλόγου. Ήταν πολύ περήφανη για τον εαυτό της και μια μέρα διηγήθηκε.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το Μεγάλο Κατόρθωμα Μαριλίτα Νόνη Ήταν κάποτε μια μέλισσα που κατοικούσε στην ουρά ενός αλόγου. Ήταν πολύ περήφανη για τον εαυτό της και μια μέρα διηγήθηκε."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Το Μεγάλο Κατόρθωμα Μαριλίτα Νόνη

3 Ήταν κάποτε μια μέλισσα που κατοικούσε στην ουρά ενός αλόγου. Ήταν πολύ περήφανη για τον εαυτό της και μια μέρα διηγήθηκε σε δυο αλογόμυγες, ένα μεγάλο κατόρθωμα που είχε κάνει. - Εμένα που µε βλέπετε, τους είπε, έχω κάνει ένα κατόρθωμα πού καμιά από σας δεν μπορεί να το κάνει. Μια μέρα δύο άλογα τραβούσαν ένα κάρο με ανθρώπους που ταξίδευαν. Ήταν κάποτε μια μέλισσα που κατοικούσε στην ουρά ενός αλόγου. Ήταν πολύ περήφανη για τον εαυτό της και μια μέρα διηγήθηκε σε δυο αλογόμυγες, ένα μεγάλο κατόρθωμα που είχε κάνει. - Εμένα που µε βλέπετε, τους είπε, έχω κάνει ένα κατόρθωμα πού καμιά από σας δεν μπορεί να το κάνει. Μια μέρα δύο άλογα τραβούσαν ένα κάρο με ανθρώπους που ταξίδευαν. Όταν έφτασε η ανηφόρα τα άλογα κουράστηκαν ή μπορεί να μην ήθελαν να την ανέβουν.

4 Εγώ είχα ξαπλώσει στην χαίτη του αλόγου όταν ο αμαξάς χτυπούσε το μαστίγιο και έλεγε στο άλογο «- Ντε! Χοπ! Χοπ!». Τα άλογα δεν κουνιόνταν από τη θέση τους. Θυμωμένος ο αμαξάς λέει σε λίγους επιβάτες να κατέβουν για να αλαφρώσει το κάρο. Ο αμαξάς είπε ξανά Εγώ είχα ξαπλώσει στην χαίτη του αλόγου όταν ο αμαξάς χτυπούσε το μαστίγιο και έλεγε στο άλογο «- Ντε! Χοπ! Χοπ!». Τα άλογα δεν κουνιόνταν από τη θέση τους. Θυμωμένος ο αμαξάς λέει σε λίγους επιβάτες να κατέβουν για να αλαφρώσει το κάρο. Ο αμαξάς είπε ξανά «- Ντε! Χοπ! Χοπ!». Μα που να κουνηθούν εκείνα. «- Ντε! Χοπ! Χοπ!». Μα που να κουνηθούν εκείνα.

5 Αρπάζω τότε τα χαλινάρια και τραβώ µε όλη µου τη δύναμη. »- Χοπ, χοπ! φώναξα στ' άλογα. Ελάτε, κουνηθείτε! »Και τότε, που λέτε, τα άλογα ξεκίνησαν... Αρπάζω τότε τα χαλινάρια και τραβώ µε όλη µου τη δύναμη. »- Χοπ, χοπ! φώναξα στ' άλογα. Ελάτε, κουνηθείτε! »Και τότε, που λέτε, τα άλογα ξεκίνησαν... Αν δεν ήμουνα εγώ, δε θα μπορούσαν να βγάλουν τον ανήφορο... Λοιπόν, πώς σας φαίνεται το κατόρθωμα μου;» Οι αλογόμυγες φώναξαν μπράβο.

6 Η μέλισσα διαπίστωσε ότι οι αλογόμυγες ήταν χαζές γιατί τα άλογα ξεκίνησαν από τις φωνές του αμαξά και όχι της αλογόμυγας. Η αλογόμυγες έπεσαν στην παγίδα της μέλισσας.


Κατέβασμα ppt "Το Μεγάλο Κατόρθωμα Μαριλίτα Νόνη Ήταν κάποτε μια μέλισσα που κατοικούσε στην ουρά ενός αλόγου. Ήταν πολύ περήφανη για τον εαυτό της και μια μέρα διηγήθηκε."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google