Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ροβανιέμι,το χωριό του Αί Βασίλη!:D Με το που μπαίνει ο Δεκέμβριος στο Ροβανιέμι όλες οι υπόλοιπες δραστηριότητες παγώνουν. Τα πάντα κινούνται στους ρυθμούς.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ροβανιέμι,το χωριό του Αί Βασίλη!:D Με το που μπαίνει ο Δεκέμβριος στο Ροβανιέμι όλες οι υπόλοιπες δραστηριότητες παγώνουν. Τα πάντα κινούνται στους ρυθμούς."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ροβανιέμι,το χωριό του Αί Βασίλη!:D Με το που μπαίνει ο Δεκέμβριος στο Ροβανιέμι όλες οι υπόλοιπες δραστηριότητες παγώνουν. Τα πάντα κινούνται στους ρυθμούς του Αι Βασίλη για να ετοιμάσει άψογα το μεγάλο του ταξίδι σε ολόκληρο τον κόσμο.

2 Εκεί κατοικεί ο Aϊ-Βασίλης !! Αν έχετε παιδιά ή ακόμα και οι ίδιοι επιμένετε πεισματικά πως κάθε χρόνο ο παχουλός Άγιος απογειώνεται με το έλκηθρό του από το βορρά της Φινλανδίας, με σκοπό να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες σας, τότε το Ροβανιέμι θα σας ενθουσιάσει. Εκεί κατοικεί ο Aϊ-Βασίλης. Ξεκινά το ταξίδι με το έλκηθρό του για να μοιράσει δώρα στα παιδιά όλου του κόσμου.

3 Μακριά, στη χιονισμένη Λαπωνία, υπάρχει μια πόλη που κάθε Χριστούγεννα μας θυμίζει περισσότερο από οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο ότι υπάρχει μαγεία. Τα πάντα κινούνται στους ρυθμούς του Αϊ Βασίλη για να ετοιμάσει άψογα το μεγάλο του ταξίδι σε ολόκληρο τον κόσμο.

4 Η μαγεία των Χριστουγέννων.

5  Όλες τις υ π όλοι π ες ε π οχές, π αραμένει μια φυσιολογική π όλη. Οι άνθρω π οι π ου ζουν εκεί δουλεύουν σκληρά και οι ε π ισκέ π τες μοιράζουν το χρόνο τους στα διάφορα αξιοθέατά της. Η οικονομία στηρίζεται στη βιομηχανία, στο εμ π όριο ξυλείας και γούνας. Κατοικείται α π ό 36.000 φιλικότατους κατοίκους.

6 Ένα μαγικό Χριστουγεννιάτικο ταξίδι στην παγωμένη Φινλανδία με τους πρόσχαρους και φιλόξενους κατοίκους είναι όνειρο ζωής, για μεγάλους και μικρούς. Χιονισμένες εκτάσεις και ζεστά ξενοδοχεία, κουκλίστικα ξύλινα σπιτάκια στο δάσος, οι επιβλητικοί – αλλά φιλικοί - τάρανδοι, βόλτες με έλκηθρα που σέρνουν τα σκυλιά-σύντροφοι των Φινλανδών, ο περίφημος Αρκτικός κύκλος και το παραμυθένιο χωριό του Άγιου Βασίλη.

7 Γιούλη & Αλεξάνδρα:’) Πηγές: Google(wikipedia)


Κατέβασμα ppt "Ροβανιέμι,το χωριό του Αί Βασίλη!:D Με το που μπαίνει ο Δεκέμβριος στο Ροβανιέμι όλες οι υπόλοιπες δραστηριότητες παγώνουν. Τα πάντα κινούνται στους ρυθμούς."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google