Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΚΥΠΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ΓΥΑΛΙΤΣΗΣ. ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΟΥΓΙΟΥΡΟΣ Ο Αντρέας Πούγιουρος υπήρξε μια σημαντική προσωπικότητα όχι μόνο για την Αμμόχωστο, αλλά.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΚΥΠΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ΓΥΑΛΙΤΣΗΣ. ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΟΥΓΙΟΥΡΟΣ Ο Αντρέας Πούγιουρος υπήρξε μια σημαντική προσωπικότητα όχι μόνο για την Αμμόχωστο, αλλά."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΚΥΠΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ΓΥΑΛΙΤΣΗΣ

2 ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΟΥΓΙΟΥΡΟΣ Ο Αντρέας Πούγιουρος υπήρξε μια σημαντική προσωπικότητα όχι μόνο για την Αμμόχωστο, αλλά και για ολόκληρη την Κύπρο, σημειώνει σε γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας αναφορικά με το θάνατο του Επίτιμου Δημάρχου Αμμοχώστου. Ο Πρόεδρος Χριστόφιας προσθέτει ότι ο Αντρέας Πούγιουρος εξελέγη για πρώτη φορά Δήμαρχος Αμμοχώστου το 1953, σε μια περίοδο κατά την οποία ο Δήμαρχος διαδραμάτιζε περισσότερο ρόλο πολιτικού εκπροσώπου του κυπριακού λαού, εκπροσωπώντας τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου.

3 Δημήτρης Χριστοφοριάς Συνήθεις Ερωτήσεις | Χάρτης Πλοήγησης | Συνδέσεις | Επικοινωνία Συνήθεις ΕρωτήσειςΧάρτης ΠλοήγησηςΣυνδέσειςΕπικοινωνία Αναζήτηση: Ειδική Αναζήτηση ΕκτύπωσηΕιδική Αναζήτηση Εκτύπωση Ομιλία του Προέδρου στο Νοσοκομείο Αρχ. Μακάριος ΙΙΙ Ομιλία του Προέδρου στο Νοσοκομείο Αρχ. Μακάριος ΙΙΙ 28/11/2012 Με ιδιαίτερη ικανοποίηση τελώ σήμερα τα εγκαίνια του Τμήματος Ενδονοσοκομειακής Νοσηλείας Εφήβων με Ψυχιατρικά – Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα. Η έναρξη της λειτουργίας του Τμήματος αυτού θεωρείται ύψιστης σημασίας αφού θα προσφέρει στους έφηβους που έχουν ανάγκη, εξειδικευμένη βοήθεια για πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων τους. Οι ασθενείς με Ψυχιατρικά – Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα και οι οικογένειες τους δεν χρειάζεται πλέον να μεταβαίνουν στο εξωτερικό για εξειδικευμένη θεραπεία. Μας ικανοποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζει η Κύπρος κατέστη δυνατή η έναρξη λειτουργίας του Τμήματος αυτού. Καταδεικνύει με πασιφανή τρόπο τη διαχρονική έγνοια της παρούσας Κυβέρνησης για την ευημερία των νέων μας η οποία είναι πρωταρχικής σημασίας.

4 Ήβη Αδάμου Η 18χρονη Ήβη γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 1993 στην Κύπρο και ξεκίνησε την καριέρα της στα 16 από το X Factor 2, όπου της δόθηκε η ευκαιρία να δείξει τις φωνητικές της ικανότητες αλλά και το δυναμικό της χαρακτήρα στο ευρύ κοινό. Από πολύ μικρή ξεκίνησε μαθήματα στη μουσική. Θεωρία, φωνητική και πιάνο. Αμέσως μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι, κυκλοφορεί το πρώτο της άλμπουμ, που σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα γίνεται χρυσό, «Καλοκαίρι στην καρδιά» με πρώτο single το απόλυτα χορευτικό hit «Α*Γ*Α*Π*Η». Δύο ακόμα singles από το πρώτο της άλμπουμ η μπαλάντα «Σώσε με» & το τραγούδι «Το μυστικό μου να βρεις». Την ίδια περίοδο συμμετέχει στο άλμπουμ των Stavento «Μία φορά κι έναν καιρό» στο τραγούδι «Σαν έρθει η μέρα», ένα τραγούδι που γίνεται πραγματικά το Νο. 1 hit του καλοκαιριού 2010 και μία συνεργασία που σφραγίστηκε με την καλοκαιρινή τους περιοδεία (40! συναυλίες) σε όλη την Ελλάδα.

5 ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ Πλήρες όνομαΑθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων ΛευκωσίαςΨευδώνυμο(α)ΘρύλοςΣύντομο όνομαΑΠΟΕΛΊδρυση8 Νοεμβρίου 1926ΓήπεδοΝεο Γ.Σ.Π., Λευκωσία, (χωρητικότητα: 22.859 θέσεις)ΠρόεδροςΧριστόφορος Ποταμίτης, ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο: Φοίβος ΕρωτοκρίτουΠροπονητήςΙβάν ΓιοβάνοβιτςΠρωτάθλημαA' Κατηγορία2011- 123ηΙστοσελίδαhttp://www.apoelfc.com.cy/ 8 Νοεμβρίου1926Νεο Γ.Σ.Π.ΛευκωσίαΙβάν ΓιοβάνοβιτςA' Κατηγορία2011- 12http://www.apoelfc.com.cy/ Εντός έδρας Εκτός έδρας Τρίτη Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας (Α.Π.Ο.Ε.Λ.) είναι αθλητικός σύλλογος με έδρα τη Λευκωσία της Κύπρου. Τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ (μπλε και κίτρινο) συμβολίζουν τον πόθο των Ελλήνων Κυπρίων για ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα. Συγκεκριμένα το μπλε συμβολίζει την ελληνική σημαία και το κίτρινο τη σημαία της Ορθοδοξίας με το Δικέφαλο. Εδρεύει στο Γ.Σ.Π..Λευκωσία ΚύπρουένωσηΕλλάδαελληνική σημαίαΓ.Σ.Π.


Κατέβασμα ppt "ΚΥΠΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ΓΥΑΛΙΤΣΗΣ. ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΟΥΓΙΟΥΡΟΣ Ο Αντρέας Πούγιουρος υπήρξε μια σημαντική προσωπικότητα όχι μόνο για την Αμμόχωστο, αλλά."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google