Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΜΕΝΙΚΩΝ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΜΕΝΙΚΩΝ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΜΕΝΙΚΩΝ

2 Το Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Δεμενίκων βρίσκεται στο δήμο Πατρέων, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μεσσάτιδας, στην οδό Ζαλόγγου 21, πολύ κοντά στο κέντρο του οικισμού Δεμενίκων.

3 Το σχολείο αποτελεί μέρος ενός συγκροτήματος που περιλαμβάνει επίσης το Νηπιαγωγείο, το Γυμνάσιο και το Γενικό Λύκειο Δεμενίκων

4 Η δύναμη του σχολείου σήμερα ανέρχεται σε περίπου 285 μαθητές και μαθήτριες. Το διδακτικό προσωπικό αποτελείται από το Διευθυντή, δεκατέσσερις δασκάλους και εννέα εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων.

5 ΔΡΑΣΕΙΣ "Για να μην πούμε το νερό...νεράκι"
Το ΣΤ1 τμήμα του σχολείου μας υλοποιεί, το σχολικό έτος , περιβαλλοντικό πρόγραμμα με τίτλο«Για να μην πούμε το νερό... νεράκι», σε συνεργασία με το 26ο Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας.

6 ΔΡΑΣΕΙΣ «Πάμε μια βόλτα στην πόλη μας στον χώρο και στον χρόνο»
Το ΣΤ1 τμήμα του Σχολείου μας υλοποιεί, το σχολικό έτος , πολιτιστικό πρόγραμμα με τίτλο «Πάμε μια βόλτα στην πόλη μας στον χώρο και στον χρόνο», σε συνεργασία με το 67ο Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας και το14ο Δημοτικό Σχολείο της Ξάνθης.

7 ΔΡΑΣΕΙΣ eTwinning: "Wheat, flour, bread"
Tο Α2 τμήμα του Σχολείου μας υλοποιεί, το σχολικό έτος ,eTwinning: πρόγραμμα με τίτλο, "Wheat, flour, bread"

8 ΔΡΑΣΕΙΣ eTwinning: "Getting to know you!"

9 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ Επίσκεψη στο Ίδρυμα Ευγενίδου και στο Μουσείο της Ακρόπολης
Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Ίδρυμα Ευγενίδου καθώς και στο Μουσείο της Ακρόπολης στην Αθήνα, πραγματοποίησαν οι μαθητές των τμημάτων της Ε'τάξης του σχολείου μας, την Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013.

10 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ Επίσκεψη στο Καρναβαλικό Εργαστήρι
Στα πλαίσια της Ευέλικτης ζώνης και ενόψει της κορύφωσης του Πατρινού Καρναβαλιού , οι μαθητές των τριών τμημάτων της Γ'τάξης του σχολείου μας επισκέφθηκαν το Εργαστήρι Καρναβαλικών και Καλλιτεχνικών Κατασκευών του Δήμου Πατρέων, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014. 


Κατέβασμα ppt "ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΜΕΝΙΚΩΝ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google