Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Οδοντιατρική Πληροφορική

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Οδοντιατρική Πληροφορική"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Οδοντιατρική Πληροφορική
Σοφία Λιγνού Πηνελόπη Γεωργίου

2 Εκπαιδευτική χρήση οδοντιατρικού παιχνιδιού
Στην προσπάθειά μας να αναδείξουμε πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές για εκπαιδευτικούς λόγους, αναζητήσαμε ένα οδοντιατρικό παιχνίδι που μπορεί να καλύψει αυτόν τον στόχο. Σκοπός του παιχνιδιού, το link του οποίου αναγράφεται πιο πάνω, είναι να σώσουμε όσα περισσότερα δόντια του ασθενούς μπορούμε πριν αυτός λιποθυμήσει από τον πόνο. Τα δόντια τα οποία κινδυνεύουν από τερηδονική νόσο κ πρέπει να θεραπευτούν εμφανίζονται με σκούρο χρώμα και όσο δεν αντιμετωπίζονται μαυρίζουν όλο και περισσότερο.

3 Σε αυτές τις εικόνες βλέπουμε κάποιους παράγοντες, οι οποίοι παρεμποδίζουν την οδοντιατρική πράξη, όπως η σταφυλή, η γλώσσα κι η αιμορραγία.

4 Για να αντιμετωπίσουμε τους παράγοντες τους οποίους προαναφέραμε καλούμαστε να χρησιμοποιήσουμε τα αντίστοιχα εργαλεία. Συγκεκριμένα, πρέπει όποτε παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα να μάθουμε να χρησιμοποιούμε το σωστό εργαλείο, το οποίο θα σταματά είτε την κίνηση της γλώσσας είτε της σταφυλής ή θα διακόπτει την αιμορραγία των εξαγχθέντων δοντιών. Έτσι με τον κατάλληλο συντονισμό των κινήσεών μας καταφέρνουμε να σώσουμε όσο πιο πολλά δόντια μπορούμε και να θεραπεύσουμε τον ασθενή.

5 Βιβλιογραφία : http://www.google.gr http://www.dentalgames.org/
Βιβλιογραφία : Ευχαριστούμε


Κατέβασμα ppt "Οδοντιατρική Πληροφορική"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google