Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Συνέντευξη με στόχο την συμπλήρωση ερωτηματολογίου με τον κ.Γεώργιο Οικονόμου Προϊστάμενο της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Δάφνης-Υμηττού.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Συνέντευξη με στόχο την συμπλήρωση ερωτηματολογίου με τον κ.Γεώργιο Οικονόμου Προϊστάμενο της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Δάφνης-Υμηττού."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Συνέντευξη με στόχο την συμπλήρωση ερωτηματολογίου με τον κ.Γεώργιο Οικονόμου Προϊστάμενο της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Δάφνης-Υμηττού

2 Ποιος έχει την ευθύνη για την ονοματοδοσία των οδών του Υμηττού; o Το δημοτικό συμβούλιο, το οποίο συνέρχεται και έπειτα από συνεδρίαση και παρουσίαση των προτάσεων αποφασίζει με πλειοψηφικές διαδικασίες. o Η συνεδρίαση καταγράφεται στα πρακτικά του δήμου.

3 Με ποια κριτήρια δίνονται τα ονόματα; Τα ονόματα αντλούνται από τους παρακάτω τομείς: Τέχνη Ιστορία και κυρίως η αρχαία ιστορία Μεγάλοι φιλόσοφοι Προσωπικότητες που έχουν προσφέρει στον Δήμο ή γενικά έχουν προσφέρει και κατάγονται από τον Δήμο μας.

4 Με ποια κριτήρια δίνονται τα ονόματα; Όσοι έχουν προσφέρει στην παιδεία Όσοι έχουν προσφέρει στην επιστήμη με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Γ.Παπανικολάου ο οποίος δημιούργησε το τεστ ΠΑΠ και με αυτόν τον τρόπο έσωσε από τον καρκίνο στον τράχηλο της μήτρας εκατομμύρια γυναίκες. Αλλά και αθλητές.

5 Είναι εφικτή η μετονομασία των οδών; Με ποια διαδικασία. Η μετονομασία των οδών είναι εφικτή. Μετά από πρόταση που κατατίθεται στο δημοτικό συμβούλιο. Αφορμή είναι κάποιο πρόσφατο γεγονός στο οποίο συμμετείχε ένα ντόπιο πρόσωπο. Παράδειγμα είναι οι ολυμπιονίκες οι οποίοι ως έλληνες τιμώνται.

6 Υπάρχουν αντιδικίες στις μετονομασίες των οδών; Υπάρχουν συγκεκριμένα παραδείγματα; Βεβαίως και υπάρχουν αντιδικίες διότι στα δημοτικά συμβούλια υπάρχουν μέλη πολλών παρατάξεων και δεν είναι εφικτό να υπάρχει σύγκληση απόψεων Παράδειγμα είναι όσοι συμμετείχαν στην εθνική αντίσταση που υπάρχουν πολλοί επικριτές τους λόγω των αμφιλεγόμενων πράξεων τους.

7 Υπάρχει σύγχυση όταν γίνονται μετονομασίες; Στα συμβόλαια αγοράς για παράδειγμα είναι γραμμένη η παλαιά ονομασία της οδού. Εφόσον κάποιος θέλει να κάνει κάποια αγοραπωλησία πρέπει να έρθει σε επαφή με τον Δήμο ώστε να του παραχωρήσουν μια βεβαίωση για την μετονομασία της οδού.

8 Οι ερωτήσεις που τέθηκαν είχαν συναποφασιστεί από τους μαθητές που διενεργούν την συγκεκριμένη ερευνητική εργασία και από τον υπεύθυνο καθηγητή κ.Βογιατζή. Η συνέντευξη του κ.Οικονόμου δόθηκε στον χώρο του δημαρχείου Δάφνης Υμηττού στους μαθητές Γ. Δανιήλ και Αλ. Διοσκουρίδη οι οποίοι και επιμελήθηκαν αυτήν την παρουσίαση.


Κατέβασμα ppt "Συνέντευξη με στόχο την συμπλήρωση ερωτηματολογίου με τον κ.Γεώργιο Οικονόμου Προϊστάμενο της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Δάφνης-Υμηττού."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google