Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η μαγεία του Άγιου Βασίλη

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η μαγεία του Άγιου Βασίλη"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η μαγεία του Άγιου Βασίλη
Η μαγεία του Άγιου Βασίλη Γιούλη Αναγνωστοπούλου Ελένη Αθανασοπούλου

2 Η Σοφία ήταν ένα όμορφο κοριτσάκι ,το μόνο που ήθελε
Η Σοφία ήταν ένα όμορφο κοριτσάκι ,το μόνο που ήθελε ήταν να περάσει ένα βράδυ με τον Άγιο- Βασίλη προσευχόταν γι’αυτό μέρα και νύχτα την ημέρα πρίν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έκανε πατινάζ και περίμενε τον Άγιο-Βασίλη με ανυπομονησία.

3 Γεία σου Σοφία θέλω μια χάρη από εσένα!
Ξαφνικά άκουσε έναν θόρυβο κάτω από τις σκάλες. Τις κατέβηκε βιαστηκά και ξαφνικά έπεσε, κυριολεκτικά όμως, πάνω στον Άγιο-Βασίλη. Από ‘μένα; …Μα τι; Γεία σου Σοφία θέλω μια χάρη από εσένα!

4 Επειδή ένας από τους βοηθούς μου είναι βαριά άρρωστος και δεν μπορεί.
Ναι μικρή μου!Θα μπορούσες να με συνοδέψεις απόψε να μοιράσουμε τα δώρα; Επειδή ένας από τους βοηθούς μου είναι βαριά άρρωστος και δεν μπορεί. Ναι! Επιτέλους το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότητα.

5 Και έτσι η μικρή Σοφία και ο Άγιος-Βασίλης πήραν το έλκηθρο και ξεκίνησαν το μαγικό τους ταξίδι για να μοιράσουν ευχές και χαμόγελα. Πήγαιναν από σπίτι σε σπίτι κάνοντας τα παιδιά , που τον περίμεναν ευτυχισμένα, βλέποντας τα δώρα τους το πρωί.

6 Όσο για την Σοφία δεν θα μπορούσε να είχε καλύτερο δώρο από αυτό που ονειρευόταν μια ζωή. Στο δρόμο μάζευε κριστάλλινες νιφάδες χιονιού που έλαμπαν μέσα στη νύχτα.

7 Ξαφνικά άκουσε την μητέρα της που την φώναζε να ξυπνήσει και να κατέβει να δεί το δώρο που της έφερε ο Άγιος-Βασίλης. «Όνειρο ήταν » είπε.

8 Ο Άγιος-Βασίλης της άφησε ένα όμορφο κουτάκι και έφυγε κλεινοντάς
Ο Άγιος-Βασίλης της άφησε ένα όμορφο κουτάκι και έφυγε κλεινοντάς της το μάτι. Μέσα στο κουτάκι έλαμπαν οι κρυστάλλινες νιφάδες χιονιού που είχε μαζέψει εκείνο το μαγικό βραδύ.

9 Κάλαντα Πρωτοχρονιάς Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά ψηλή μου δενδρολιβανιά. Κι αρχή - κι αρχή καλός μας χρόνος εκκλησιά - εκκλησιά με τ' άγιο θρόνος. Αρχή που βγήκε ο Χριστός άγιος και πνευματικός στη γη - στη γη να περπατήσει και να μας - και να μας καλοκαρδίσει. Άγιος Βασίλης έρχεται -άρχοντες το κατέχετε- από-από την Καισαρεία σύ 'σ' αρχό- συ 'σ' αρχόντισσα κυρία. Βαστά εικόνα και χαρτί ζαχαροκάρνο, ζυμωτή χαρτί και καλαμάρι δες και με - δες και με το παλικάρι. Το καλαμάρι έγραφε, τη μοίρα του την έλεγε και το χαρτί - και το χαρτί ομίλει Άγιε μου - άγιε μου καλέ Βασίλη.

10 Γράμματα προς τον Άγιο-Βασίλη
Άγιος-Βασίλης Τάρανδοι του Άγιου-Βασίλη Γράμματα προς τον Άγιο-Βασίλη δύο μέτρα και λίγες τρίχες από δω και από κει. Η περιποίηση της γενειάδας του είναι έργο του Κουρείου των Ξωτικών Οι ταράνδοι του Άη Βασίλη τρώει 360 διαφορετικά φυτά, αλλά όχι καρότα Συνολικά κάθε χρόνο στέλνονται πάνω από γράμματα. Στο Βουνό του Αυτιού το Santa Claus Village στην πρωτεύουσα της Λαπωνίας, το Ροβανιέμι. ταξιδεύει με τάρανδους ο Άγιος-Βασίλης έλαβε γράμματα το 2006 από 150 χώρες. Άγιοσ-βασιλησ εδω

11 ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! ΤΕΛΟΣ
Να έχετε πάντα αγάπη και να τη μοιράζεστε. Να έχετε καλή υγεία και φίλους που σας νοιάζονται… … και πάντα να πιστεύετε στη μαγεία του Άγιου Βασίλη. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! ΤΕΛΟΣ


Κατέβασμα ppt "Η μαγεία του Άγιου Βασίλη"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google