Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΦΙΛΟΜΗΛΑ ΒΑΚΑΛΗ - ΣΥΡΟΙΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ. Λευκα χρυσανθεμα Η φοινικια Της τυχης τα καμωματα Ταρτα Ερασμια και μια Αν ειχα κανει μια ευχη Το τυχερο της.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΦΙΛΟΜΗΛΑ ΒΑΚΑΛΗ - ΣΥΡΟΙΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ. Λευκα χρυσανθεμα Η φοινικια Της τυχης τα καμωματα Ταρτα Ερασμια και μια Αν ειχα κανει μια ευχη Το τυχερο της."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΦΙΛΟΜΗΛΑ ΒΑΚΑΛΗ - ΣΥΡΟΙΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

2

3

4 Λευκα χρυσανθεμα Η φοινικια Της τυχης τα καμωματα Ταρτα Ερασμια και μια Αν ειχα κανει μια ευχη Το τυχερο της Ανουσιας Πασχαλια στη Μυτιληνη

5  ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΜΕ ΧΙΟΙΥΜΟΡ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ. ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΟΙΡΕΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΣΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΗΝ ΖΩΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ. Η ΖΩΗ ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ, ΓΙΑ ΓΝΩΣΗ, ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ. ΠΩΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ; ΠΩΣ ΝΙΟΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΙ, ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΕΚΠΛΗΡΟΤΟ ;


Κατέβασμα ppt "ΦΙΛΟΜΗΛΑ ΒΑΚΑΛΗ - ΣΥΡΟΙΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ. Λευκα χρυσανθεμα Η φοινικια Της τυχης τα καμωματα Ταρτα Ερασμια και μια Αν ειχα κανει μια ευχη Το τυχερο της."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google