Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Οι Τέσσερις ΕποχέςΟι Τέσσερις Εποχές Αντώνης Σμαΐλης – Νίκος Παπανικολάου.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Οι Τέσσερις ΕποχέςΟι Τέσσερις Εποχές Αντώνης Σμαΐλης – Νίκος Παπανικολάου."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Οι Τέσσερις ΕποχέςΟι Τέσσερις Εποχές Αντώνης Σμαΐλης – Νίκος Παπανικολάου

2 Φθινόπωρο Περιέχει τους μήνες Σεπτέμβρη, Οκτώβρη, Νοέμβρη. Τα φύλλα γίνονται πορτοκαλί και ξεραίνονται. Τότε πέφτουν και γεμίζουν οι δρόμοι. Είναι η εποχή που ξεκινούν τα σχολεία.

3 Χειμώνας Ο Χειμώνας περιέχει τους μήνες : Δεκέμβριο, Ιανουάριο, Φεβρουάριο. Γιορτάζουμε τη γιορτή των Χριστουγέννων και την άφιξη του Νέου χρόνου. Μειωμένες θερμοκρασίες χαρακτηρίζουν αυτήν την εποχή. Σε πολλά μέρη της Ελλάδας,συναντάτε εκείνη την περίοδο χιόνι.

4 Άνοιξη Η Άνοιξη περιέχει τους μήνες : Μάρτιο, Απρίλη, Μάιο. Γιορτάζουμε τη γιορτή του Πάσχα και την Πρωτομαγιά. Την Άνοιξη ανθίζουν τα λουλούδια και αναπαράγονται όλα τα ζώα. Ξυπνάνε οι αρκούδες από τη χειμερία νάρκη.

5 Καλοκαίρι Το Καλοκαίρι περιέχει τους μήνες : Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο. Είναι ο μήνας των διακοπών Οι άνθρωποι πηγαίνουν στις παραλίες και κάνουν μπάνιο στη Θάλασσα. Στο τέλος της εποχής γιορτάζεται η Κοίμηση της Θεοτόκου (15 Αυγούστου)


Κατέβασμα ppt "Οι Τέσσερις ΕποχέςΟι Τέσσερις Εποχές Αντώνης Σμαΐλης – Νίκος Παπανικολάου."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google