Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Όλες οι συσκευές, από υπολογιστή μέχρι αυτοκίνητα, έχουν εξελιχτεί πολύ.(π.χ. Στο παρελθόν ο υπολογιστής ήταν σαν μεγάλο έπιπλο.) Στην εποχή μας οι υπολογιστές.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Όλες οι συσκευές, από υπολογιστή μέχρι αυτοκίνητα, έχουν εξελιχτεί πολύ.(π.χ. Στο παρελθόν ο υπολογιστής ήταν σαν μεγάλο έπιπλο.) Στην εποχή μας οι υπολογιστές."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Όλες οι συσκευές, από υπολογιστή μέχρι αυτοκίνητα, έχουν εξελιχτεί πολύ.(π.χ. Στο παρελθόν ο υπολογιστής ήταν σαν μεγάλο έπιπλο.) Στην εποχή μας οι υπολογιστές έχουν εξελιχτεί πολύ και τους μίκρυναν αρκετά. Εφεύραν μάλιστα υπολογιστές παλάμης (τα λεγόμενα tablet ).

2 Τα σταθερά τηλέφωνα Τα σταθερά τηλέφωνα ονομάζονται τα τηλέφωνα που μπορούν να είναι μόνο σε ένα χώρο. Τα παλιά σταθερά ήταν πιο πολύπλοκα δηλαδή αντί για κουμπιά είχαν καντράν το οποίο το γυρνούσαν γύρω γύρω για να καλέσουν κάποιον.

3 ΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ Οι φούρνοι παλιά ήταν φτιαγμένοι από πέτρα,και τούβλα. Ενώ στην εποχή μας είναι φτιαγμένοι από αλουμίνιο, γυαλί, σίδερο κτλ.

4 Η τηλεόραση Η τηλεόραση στα παλιά χρόνια ήταν ασπρόμαυρη και δεν είχαν τηλεκοντρόλ. Η τηλεόραση σήμερα

5 ΑΥΤΟΚIΝHΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚIΝHΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚIΝHΤΑ ΣΗΜΕΡΑ


Κατέβασμα ppt "Όλες οι συσκευές, από υπολογιστή μέχρι αυτοκίνητα, έχουν εξελιχτεί πολύ.(π.χ. Στο παρελθόν ο υπολογιστής ήταν σαν μεγάλο έπιπλο.) Στην εποχή μας οι υπολογιστές."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google