Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ένα παράξενο δώρο Μία φορά κι έναν καιρό, σε ένα απόμακρο μέρος του Βόριου Πώλου, ζούσε ένα παιδάκι που το λέγανε Μαρία. Το πρωινό της πρωτοχρονιάς, είδε.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ένα παράξενο δώρο Μία φορά κι έναν καιρό, σε ένα απόμακρο μέρος του Βόριου Πώλου, ζούσε ένα παιδάκι που το λέγανε Μαρία. Το πρωινό της πρωτοχρονιάς, είδε."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ένα παράξενο δώρο Μία φορά κι έναν καιρό, σε ένα απόμακρο μέρος του Βόριου Πώλου, ζούσε ένα παιδάκι που το λέγανε Μαρία. Το πρωινό της πρωτοχρονιάς, είδε κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τα δώρα της. Εκείνη έτρεξε με ενθουσιασμό και άνοιξε ένα! Μέσα του είχε ένα ξύλινο ανθρωπάκι. Εκείνη το ονόμασε «Νίκο» και συνέχεια του μιλούσε φωνάζοντάς τον έτσι.

2 Το ξύλινο ανθρωπάκι κάποια στιγμή δεν άντεξε να την ακούει να τον φωνάζει με άλλο όνομα κι αυτό να κάθετε. Μια μέρα αποφάσισε να της μιλήσει. Την ώρα που το ανθρωπάκι μιλούσε στην Μαρία, αυτή είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό! Της είπε: «Βαρέθηκα να με φωνάζεις «Νίκο» με λένε «Πινόκιο»!» 1)Ένα παιδί, η Μαρία, έλαβε για δώρο Χριστουγέννων ένα ξύλινο ανθρωπάκι 2)Ονόμασε το ανθρωπάκι «Νίκο» 3)Μιλούσε στο ανθρωπάκι φωνάζοντάς το έτσι

3 4)Το ανθρωπάκι βαρέθηκε να ακούει το όνομά του λάθος 5)Μίλησε στη Μαρία και της είπε πως τον λένε «Πινόκιο» Αυτά έγιναν γιατι η Μαρία φώναζε τον «Πινόκιο» λάθος, και αυτός θύμωσε! Ο Πινόκιο ένοιωσε θυμό και αγανάκτηση. Η Μαρία ένοιωθε θαυμασμό και τα ‘χε χάσει με την ζωντανή κούκλα!


Κατέβασμα ppt "Ένα παράξενο δώρο Μία φορά κι έναν καιρό, σε ένα απόμακρο μέρος του Βόριου Πώλου, ζούσε ένα παιδάκι που το λέγανε Μαρία. Το πρωινό της πρωτοχρονιάς, είδε."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google