Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΠΙΛΟΤΟΥ Σε μικρή απόσταση από την Πάτρα βρίσκεται η αεροπορική πτέρυγα 007 στην περιοχή της Ανδραβίδας. Την περίοδο που χτιζόταν η γέφυρα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΠΙΛΟΤΟΥ Σε μικρή απόσταση από την Πάτρα βρίσκεται η αεροπορική πτέρυγα 007 στην περιοχή της Ανδραβίδας. Την περίοδο που χτιζόταν η γέφυρα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΠΙΛΟΤΟΥ Σε μικρή απόσταση από την Πάτρα βρίσκεται η αεροπορική πτέρυγα 007 στην περιοχή της Ανδραβίδας. Την περίοδο που χτιζόταν η γέφυρα Ρίου – Αντιρίου συχνά οι πιλότοι πετούσαν από πάνω της για να παρακολουθούν την πρόοδο που υπήρχε. Έτσι ανάλογα με το ύψος που πετούσαν την έβλεπαν και από διαφορετική απόσταση. Άλλοτε φαινόταν μεγαλύτερη και άλλοτε μικρότερη.

2 Ποια εντολή θα χρησιμοποιήστε στο δικό σας αεροπλάνο για να καταφέρετε να δείτε τη γέφυρα άλλοτε μεγαλύτερη και άλλοτε μικρότερη; Πολύ σωστά η εντολή είναι: για τη μορφή της γέφυρας.

3 Καταγράψτε τι παρατηρείτε όταν κάνετε κλικ στην εντολή. Το αεροπλάνο ανεβαίνοντας ψηλότερα η γέφυρα φαίνεται …………… άρα από το 100% του μεγέθους θα αρχίζει να μειώνεται και να φαίνεται ……………… χρησιμοποιώντας την εντολή:

4 Δοκιμάστε να ελέγξετε τις εντολές: Για τη μορφή της γέφυρας χρησιμοποιήστε τον παρακάτω κώδικα:

5 Για τη μορφή του αεροπλάνου χρησιμοποιήστε τον παρακάτω κώδικα: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ… ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΙΛΟΤΟΣ!!!


Κατέβασμα ppt "ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΠΙΛΟΤΟΥ Σε μικρή απόσταση από την Πάτρα βρίσκεται η αεροπορική πτέρυγα 007 στην περιοχή της Ανδραβίδας. Την περίοδο που χτιζόταν η γέφυρα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google